dagen

Tillskillnad från G gör min familj alltid ngt på nyår. Just på nyår men inget på resten av dagarna. Varje år denna dag samlas hälften av min stora familj (min farbror o faster) hos någon.

I år är det hos oss. Det kommer bli middag. Pappas har lagat oxfilé med potatisgratäng o mamma har lagat förrätterna. Efterrätten bjuder farbror på han ska göra en annan klassiker inom släkten.

Genom åren har släkten utökats, två av kusinerna har gift sig så och förra året fick vi ännu en tillökning, ett av paret har fått en liten gullunge.. Två dagar i sträck har jag drömt om honom, jag har verkligen saknat det där barnet.

Vaknade på morgonen och hjälpte till mamma med städning. Nu vilar jag lite. Men snart kommer dörren ringa och det kommer att vara fullt upp.

Hinner nog inte skriva ngt annat idag. Kanske seent sent när alla har gått. Om jag orkar.

ses sen

goodbye 2009

Jag har börjat tycka att "speciella dagar" inte är så speciella längre. Och om det är nyår? Det är bara ett påhitt. Samma sak med alla hjärtans dag, halloween.. Och det här med nyårslöfte? Kom igen, väntar ni på sista dagen på året för att lova er själva en sak? Varför inte lova den när som helst, när ni känner för det?

Trots allt jag skrev nyss kommer jag själv fira nyår idag. Eller jag är inte säker ännu. Mamma jobbar imorgon så hon ska bara vara hemma. Själv har jag fått en inbjudan så jag kanske går dit. Vill egentligen inte lämna min mamma ensam så vi får se.

// G


ett råd

Jag har velat ha en iphone nu i ett bra tag. Förra månaden när jag fyllde år sa mamma att ja kunde köpa en iphone som födelsedagspresent. Jag blev överlycklig. Snabbt började jag leta efter annonser på blocket. Köper man den i butik kostar den ca 7200. Jag hittade en annons. En iphone för ett bra pris, nästan för bra pris. Lite oroväckande. Sedan stod det att kvitto saknades. Den är stulen tänkte jag. Det var första tanken. Men jag trängde bort dessa tankar och tröstade mig själv med att den kanske inte var det, kvittot var säkert bara borttappad. Juste, det var en oöppnad förpackning också.

Jag kontaktade killen och han sa att jag skulle vänta ca 1 vecka. Fortfarande trängde jag bort tanken om att den var stulen. Varje gång E frågade frågor kring telefonen svarade jag snabbt och försökte byta ämne (hade du märkt det E?)
Men sen började jag skämmas. Hur kunde jag tänka så? Jag ringde killen och sa att jag skulle fråga nåt. Jag bad han att vara ärlig för köpare finns ju alltid. Han förstod direkt vad jag ville fråga och sa nej den e inte stulen. Du kan få kvittot.

Huuuh det kändes som att någonting tungt lyftes bort från mina axlar.
Det jag vill ha sagt är, köp inte stulna saker. Tänk er för. Det är minst lika dåligt som att stjäla varan själv om inte värre. För att du får sånna människor att fortsätta att stjäla. Så länge folk köper stulna saker så fortsätter folk att stjäla. Betala gärna nån hundralapp/tusenlapp mer och ha ett gott samvete. Om inte du har råd, avstå!


// G

År 1987...

... hoppade min mamma hopprep i sin gård. Hon var ovetande om vad som hände runtomkring henne.
Medan hon och hennes kompisar hade det kul promenerade min pappa förbi gården. Där fick han syn på henne. För honom var det kärlek vid första ögonkastet. Han gjorde inget speciellt just då, gick inte fram, hälsade inte. Man gjorde inte sånt då.

Han gick hem och berättade för sin pappa att han ville ha tjejen i det där huset. Tur nog så var min pappas pappa och min mammas pappa väldigt bra vänner på den tiden. Efter några dagar gick pappas familj hem till mammas familj. Där förklarades syftet med besöket (giftemål). Morfar blev glad över besöket för han hyste tillit för denna familj. Just då vet jag inte vad min mamma kände.

Min mamma hade sedan länge varit kär i en annan kille. Han var borta för tillfället för att göra sin militärtjänst. Sen när ryktet hade nått honom hade han blivit besviken på min mamma trots att hon inte velat gifta sig.

"Du har sålt dig för pengar" skrev han i ett brev som han sedan hade skickat till min mamma. Så var inte fallet alls. Mamma hade inte ens sagt ja. Efter detta brev blev min mamma så arg att hon övervägde tanken att gifta sig med min pappa. Det gjorde hon också. Sedan flyttade de först till Bryssel och efter ett par år till Sverige.

Första året som gifta bodde de separerade. Pappa vad tvungen att vara i hemlandet för något ärende och mamma bodde i Sverige tillsammans med sin nya familj (farmor farfar och fastrar). Under denna tid skickade de en massa kärleksbrev till varandra. De har jag fått läsa. De blev väldigt kära i varandra kan jag säga.
10 lyckliga år levde de tillsammans innan de separerades.

Efter ca 5 år ringde killen som skickat det fula brevet "du sålde dig för pengar"  min mamma. Han hade fått reda på sanningen och var ledsen över sitt brev. Strax efter ursäkten sa han att han ville ha pengar från min mamma.. Guess what my mom did?


kära bloggläsare

ser att ett antal har vart här inne..

kan inte ni kommentera ngt?!?!  skriv att ni älskar mig, skriv att du hatar oss, skriv att vi inte är intressanta, skriv ett ord, skriv tre prickar, skriv inget, skicka ngt tomt..

G+E= ?

Jag förstår att många undrar vf jag umgåås med G.. Hur jag orkar med hennes bb inlägg, hur jag som e allt annat en ordinär står ut med en ordinär..
Jo kärabloggare..

Ibland, bara ibland för hon ur sig riktiga guldkorn som får mig att skratta.. Ibland lyser hon upp mina gråa dagar... Ibland knäcker hon mig, mina ord :D
Dessa stunder är värda all den tråkiga tid som jag är tvungen att spendera med henne. Där jag i stort sätt fejkar att jag bryr mig att jag lyssnar.. Där jag bara nickar och försöker hänga med..

Idag lyste min sol mitt under den svarta kalla natten..




härmapa

När jag läste Es inlägg tänkte jag på hur det låter när min mamma talar svenska.
Hon har ett jobb och klarar sig galant men det finns vissa saker som hon vägrar lära sig.

Vad heter det = vad hetterii
rinner = ringer
pyjamas = pysham
lever hans pappa = är hans pappa lever?

En gång när vi var hos läkaren så ska hon säga "det rinner bara hela tiden" men hon säger "det ringer bara hela tiden". Läkaren såg vilsen ut till en början men det löste sig.


Min pappa då? Han är en sådan som säger "eta" istället för äta. Han är inte svensk.
Har inte skrivit något om min pappa på bloggen. Kan göra det lite nu. Mina föräldrar skildes när jag var 6-7 år och sedan dess har jag bott med min mamma. Idag är pappa gift med en annan och de har adopterat tvillingar. De bor ute på landet. Hans liv är totala motsatsen till mitt liv idag.
Det är coolt hur livet kan ändras. Vem skulle anat att det skulle bli såhär? Det får bli ett inlägg om hur mina föräldrar träffades någon gång.

/ G


Vägen tillbaka

Jag G och den tredje stiger på bussen. G går den långa gången letar efter platser.. Jag ser dåligt.. Den tredjes jacka täcker min sikt..

G sätter sig längst bak, en rad med fem platser.. De två yttersta platserna är upptagna, och hon sätter sig i mitten.. Måste hon sätta sig där

Jag ser väldigt dåligt..

Den tredje sätter sig på den ena lediga platsen.. Nu är det trångt.. Jag går..ja ska precis sätta mig..  Bussen åker över en gupp, farthinder?.. Men ramlarr.. åhh nej.. pinsamt pinsamt.. det fanns en stol här bakom jag tar up min fot försöker få kraft????!!! idiotisk tanke.. jag ramlar igen eller ngt gör jag.. jag sitter på golvet iaf..

Ok ok sätt dig bara, skit samma... Jag sätter mig.. Det här är inte stoleeeen!!!.. Jag tänker en stund.. Jag sitter på killens knä! Är lite förvirrad sitter där ett tag till.. känns som en evighet.. Hmm ja går inte upp jag "halkar" ner till den lediga stolen istället så märker han inte!...


Underbar och älskad

Min pappa och jag pratar grammatik i svenskan. Han är uppväxt i sverige och kan under normala omständigheter jättebra svenska..
Jag försöker förvirra honom och ställer alla möjliga frågor.. har klarar av allt! konversationen fortsätter..

Vi pratar om plural singular osv..

E: Hur säger man penna i olika former da, den kommer du inte klara av, va va va (blir pain in the ass osv..)
Pappa: Hmm..
E: MMMM
Pappa: En penn, två penna, tre pennor

:D


Sanningen om Lilly I

G har utelämnat vissa saker. Den där hamster var helt galen, den brukade ta tag i gallret med sina tänder, samtidigt som den fick galna skakningsryckar. Jag och den tredje brukade kolla på den o undra va som pågick i dennas huvud.

Vi tyckte även alltid synd om denna hamster eftersom den fick namnet lilly, fastän den var en hane. Vi kallade den för rambo tror ja. Kan ha vart Gs idé. Namnet Lilly till en manlig galning var inte riktigt passande..


stuart

Har väntat otåligt på att stuart little ska börja. Nu har den precis börjat.
Jag minns när vi hade en hamster (vår första). Vad min lillasyster älskade den. Den blev tre år.
Jag har aldrig sett min lilla syster gråta så mycket som dagen vår första hamster dog. Hon ringde alla sina närmaste vänner gråtandes och berättade om sin sorg.
Efter att det var klart ville hon ha en fin begravning så vi ringde nåra och begav oss utåt mot skogen. Där begravde vi hamstern och bad. Hahaha. Nån dag efter köpte vi hamster nummer två. Båda hette lilli.

En gång när jag o en vän var hemma hos mig så fick vännen för sig att ge salta pinnar till Lilli. Pinnen var lång och lilli hade den i munnen och försökte gå in i sitt lilla hus som hade i sin bur. Han kom dessvärre inte in i sitt hus för att pinnen var i vägen. Stackarn fattade inte vad som var fel och höll på så där ett bra tag. Tills jag började tycka synd.

Idag har vi inga husdjur. Jag gillar inte husdjur faktiskt. Inget för mig..Lilli nummer två
tog den aldrig i handen. var livrädd. varje gång den var utanför sin bur stod jag på soffan eller en stol.

/ G


..

ja tror jag har haft mitt lägsta sömn ngnsin. sov kring halv tio igår o vakna kring 12. Jag var verkligen trött.

skolan ska börja snart.. jag vill ta det lugnt och känna mig utvilad tror att jag kommer att behöva det.

bloggen har försummats lite. Jag ska förhoppningsvis komma tillbaka med ngt intressant :D

varning för känsliga tittare

Ögonoperationen börjar närma sig. Vi har ännu inte köpt flygbiljetter och bokat tid hos ögonsjukhuset.
För nån dag sen tittade jag på youtube klipp där de visar en operation. Det ser förjävligt ut. Det sägs att det är smärtfritt men det ser fan inte ut som det. Se på bilden bara! Hur kan ögat ens öppnas så mycket? Är det möjligt? Är det ens nödvändigt??

Om jag har förstått rätt så skär de en bit utav hornhinnan (som ett osynligt täcke längst ovan)..... sen förstod jag inget mer. Chocktillstånd.



ser ni hornhinnan som hänger?

/ G


real

Jag är lycklig idag. Jag känner en enorm trygghet och inre ro. Det beror på konferensen det vet jag.
Önskar att den kunde pågå en längre period. Där på plats fanns det över 1000 främmande människor. 1000 människor som jag aldrig har sett i mitt liv och som jag inte vet någonting om men ändå känns alla där så nära. Jag älskar de.

Idag slutade den tidigare än väntat så jag är hemma nu. Önskar att jag kunde få samma känsla i mitt hem. Jag ska sträva efter det.

/G


Gamla dagar..

Kom nyligen från faster. Vi satt o umgicks.. Det var ett tag sen.
Jag har länge velat se hennes omtalade förlovningsfestvideo, många i släkten har pratat om den och hur folk var osv. idag var det premiär.. för min del.

Filmen är inspelad agusti 1986, så jag är inte född. Mina föräldrar är nygifta, 2 veckor tror jag de sa. Det var kul att se hur mamma o pappa var. Pappa som kritiserar mina kusiners män och hur de dansar, dansade som jag aldrig sett :D. Min morbror o moster finns med som 10 åringar.. Även hela min pappas syskonskara finns då det är faster som gifter sig. Kvällen avslutades alltså med mycket skratt.
 
Nu sitter jag hemma, borde lägga mig ska upp tidigt..


God jul!

Eller var det igår?

Idag ska vi på en konferens. Vi kommer att vara borta hela dagen. Det kommer bli myyyccket folk så det gäller att ha lite tålamod. Jag tar med mig min lillasyster så jag behöver mycket tålamod..!


...

och dageeen.. avslutades med piss. kommer i framtiden tänka denna dag som två dagar, förmiddagen en dag o kvällen en annan..

happy feet

Idag var vi på en föreläsning som handlade om hur man ska gå till väga för att ha en lyckad familj, typ. Det var en professor som föreläste. Jag har tänkt mycket på det idag. Tidigare har jag varit skeptisk mot giftemål, förhållanden o så. Jag har inga bra erfarenheter utav sånt. Allt verkar sluta dåligt.
Hade jag skrivit det här inlägget igår skulle jag skriva att jag inte vill gifta mig och att jag inte kommer hitta en partner som jag verkligen känner är rätt. Det finns alltid ett fel. Så har det varit fram tills idag.
Men professorn var duktig. Han berättade allt på ett fint sätt. Jag har fått lite mer hopp om att den lyckliga och fina familjen existerar. Det finns goda människor. Det finns bra män där ute. Någonstans.

Jag hoppas kunna ändra mina uppfattningar om äktenskap helt och hållet en fin dag.



heads-up

jepp min flicka är en avatar.. under hela sommaren vaknade hon med edward i twilight, det blev väldigt mycket snack om att det var vampyren man ville åt inte robert p.

sen blev det höst, in kom michael scofield, min vän här hade planer på att försöka få mr wentworth miller..

nu e det dec. idag är hon ute o flyger me jacksully

snart har eclipse premiär.. så våra bloggläsare ni vet vad som väntar..

im an avatar

Avatar var bäst! Jag tänker inte skriva något om filmen ni får se den själva.. men seee den!! Den grymmaste filmen jag sett på LÄNGE.



Nu när jag bifogade bilden såg jag att killen inte har hår under armarna. Fräsht. Hatar när killar har hår under armarna. Bara för det så kommer jag få den hårigaste mannen i världen. Gud snälla jag vill inte.


igår

Har inte skrivit på ett tag nu. Som G berättade så såg vi på film igår.. Jag antar att den filmen är bra. Och att jag skulle tycka det om jag såg den ensam.

Oftast när vi inte sett varandra på länge (har sett G men inte den tredje) kan inte vi inte göra något annat än att prata. Nu har vi inte kunnat ha våra pratstunder på länge. Kommer inte ihåg när vi tre var ensamma tillsammans. Det blev mycket snack om allmänna saker, men även privata. Det var kul.

Som G berättat brukar vi oftast mobba varandra, två mot en. Igår mobba vi G. Det är kul att se hur hon först är ganska lugn, men sen blir allt mer irriterad. Det är inget som varar, så fort vi kommer in på annat glömmer man bort det hela.

Ps. Nej jag blev inte sur G, inte alls..
hahah det där ses ut som att jag har planer på gång

ses sen E

stort barn

Ser att E har fixat en ny design. Gut gut. Vaknade nyss, av väckarklockan. Hade lagt den på tolv men jävla snooz. Ska börja städa snart så min mamma blir glad när hon kommer hem (så att jag får gå ut sen). Är det inte tragiskt? Jag är 21 år men måste fortf fråga om lov när jag ska ut eller göra något. Om hon säger nej..ja då får jag sitta hemma och vara sur som en 8 åring.

bastard!!!!

ooohhhhh ja skrev ett helt jävla inlägg och allt försvann. Men aa.. idag träffade jag min kompis för o träna. Över en halv timma blev det på trampmaskinen. Sen åkte vi till en restaurang och åt. Deras mat är otrolig man får nästan tårar. Senare hämtade vi upp E. Vi hyrde inglorious bastards. SOm alla andra gånger så fattade vi noll av filmen. Vi verkar tycka att det är roligare att mobba varandra. Det är istort sätt så vi kommunicerar har jag märkt. Genom att retas o mobbas. De gick hem nyligen kan man säga. Imorgon ska jag träna med kompisen igen på dagen. Mot kvällen ska vi åka och se avatar (3d). Haha en rolig grej, för nåra dagar sen så pratade jag o E. Jag sa att jag ville se den i 3d men hon var strikt emot det och ville se den vanliga. Hon sa att hon hellre såg den i seperata biosalonger än att se den i 3d. Idag skulle vi se filmen men alla bra platser va redan upptagna. Då erbjöd vi oss (jag o vår tredje) att se den utan 3d men nej då ville E absolut inte se den:D 3d ska det vara för bruden! Hon e skön. Väldigt envis och ibland krävande men hon ger minst lika mkt tillbaka. Nu kommer hon bli arg tror jag..

vad gör man..?

vad gör man om han står där, mot väggen?
vad gör man om man blir förtjust i någon?
vad gör man om man inte vågar något, utan bara håller det för sig?
vad gör man om man blir övertalad till att ringa honom?
vad gör man om han svarar?
vad gör man om han får en att skratta?
vad gör man om man har kul tillsammans?
vad gör man om man börjar dela saker med honom?
vad gör man om man börjar tjafsa?
vad gör man om ena sidan envisas?
vad gör man om han ber om förlåtelse, om man ber om förlåtelse?
vad gör man om man allt är bra?
vad gör man om man börjar bli kär?
vad gör man om man börjar dagen med ett leende, på riktigt?
vad gör man om man börjar tänka på framtiden?
vad gör man om man vill ta ett steg, men inte vågar?
vad gör man om det dalar ner?
vad gör man om det blir sämre?
vad gör man om man inte kan komma dit man var?
vad gör man om ena sidan inte längre vill?
vad gör man om det är slut?
vad gör man om man glömmer bort varandra?
vad gör man om man träffar varandra?
vad gör man om man inser, vad man velat?
vad gör man om alla känslor kommer tillbaka?
vad gör man när det inte finns något att göra?

vad gör man..?

varför inte bio idag

AAA!!! ja blir galen skrev nyss ett inlägg men de råka tas bort. Skrev om att jag inte hade lust med bio idag. Jag förbredde mig aldrig för det. Och eftersom det är avatar vi ska se på, vill jag inte se den med taskig inställning. Annars hade det nog inte spelat roll. Kankse känns det bättre sen. Då åker vi om tjejerna vill.. Ska strax äta mat. Mamma har lagat kycklingrätt, vi väntar på min bror som kommer strax. Sen ska vi sitta o ha familjemiddag. Trvligt, det var ett tag sen. ses sen E

helgen

Jag hatar att vakna sent! Vaknade 13.30 idag. Å ja la mig inte så sent igår natt ens. Vi skulle ha sett avtar i fredags. Det gick inte då vår tredje vän hade en tenta att plugga på. Men idag e det hennes första lediga dag men nu vill inte E gå o se den. Vår tredje vän tror nu att jag har gjort något mot E under helgen. Mohahah det kanske jag har. Helgen var rolig. Igår så började vi dagen med att fastna i parkeringen. Vi fick ta bort snön med tennisrackar. Det kändes omöjligt ett tag med all snö runt bilen. Och under bilen hade allt fryst till is. Men vi lyckades till sist. Efteråt såg vi en film som Es släktingar och bekanta hade producerat och medverkat i. Den var bra. Handlade om mobbing. Sen gick vi hem till en familj där vår tredje vän befann sig. Vi åt mat och satt där ett tag. Sen åkte vi hem till mig och såg drag me to hell. Asååå guuuud vilken dålig film! dålig dålig dåliig sämst!! så dålig att jag blir arg. Strax ska ja sätta igång att städa. Sen får vi se vad jag hittar på.

sleepover

Vet ni? Idag är det första gången E sover över hos G på nio år! Vi är vuxna nu o ändå känns det som att vi är 10 år. Idag var vi först i Es skola och tog alla hennes saker. Hon ska ju sluta där nu. Lite sorgligt. Sen handlade vi i maxi för vår myskväll hihihi (G) sedan så hyrde vi filmer o åt i max. Nu har vi sett klar film nummer ett En tjej film och två killfilmer. G valde tjejfilmen och E valde de andra. Nu vill vi faktiskt inte blogga mer vi får höras imorgon.

dagen

det har blivit lite koko me bloggen. Gamla inlägg har kommit in som nya..Det var nog lite mitt fel. ´Ja kan inte göra så mycket åt saken nu. Om G ändra, så utropas hjälp!.. Dagens planer är inte klara än. Ska nog ta o fixa mitt rum lite. Vi får se vad som händer sen. ses sen E

Resumé

Som G gissade så sov jag igår den tiden då hon var inne. Vet inte hur de kommer sig men hon verkar ha tagit examen redan. Hon verkar ha slutat gå, tycker ni ska säga till henne att skärpa sig!

Igår var jag hos min kusin, vi samlades alla kusiner och "firade" hennes sons födelse dag. Det var mest för att vi skulle o umgås. Därefter träffade jag en kompis till mig som flyttat till Danmark, det blev mycket skratt och prat. 

Idag har jag varit i skolan. Hade föreläsning kl 9 o shiiit allså på slutet av föreläsningen höll jag på att sömna. Föreläsningen var intressant, killen som pratade hade bl a jobbat med tele2 butikernas design, han berättade om tanken och varför Tele2 butiker såg ut som de gjorde.

Vidare tycker jag att G ska sluta äta chips, ibland kan hon överdriva. Kan tänka mig att hon dränker sina sorger i chips. Hon är verkligen galen i Wentworth Miller, att titta på hans serie varje kväll gör inte saken bättre.


what to write about..

Jag trodde att det här med blogga skulle vara lätt med det var det inte.. Min kära G har stora drömmar om att vi ska bli rika på det här och visst fine with me. Jag har alltid gillat pengar


friends

Har precis kommit hem nu. Var med E. Vi skulle ha sett på avatar idag men vår tredje vän var tvungen att plugga på en tenta så vi avvaktar. Jag o E satt iaf i ett ställe som heter Amazon. Där satt vi o fika ..senare åkte vi iväg någon annanstans för att äta..något jätteee glamourööst ställe (donken)! Det fick bli den maccis som jag ville! FÖrsta gången jag får bestämma liksom. Jag fick lite glädjetårar när jag märkte att E körde mot min maccis men det fick hon inte se förståss. Sen så har vi pratat om allllt man kan prata om nästan.

Vi kom fram till att vi har varit bästa vänner nu i nästan nio år. Fina nio år faktiskt. Det är så svårt att hitta bra vänner. En som förstår en och tänker som en. Mycket måste klicka mellan vänner för att det ska va hållbart. Samma sak med förhållanden. Vänner är nästan svårare att finna tycker jag, bra vänner alltså. Svårare än att hitta en partner menar jag då. Eller ja vet inte man behöver lite tur..


detta förlåtelse..

För det mesta anser jag att jag har förlåtit människor för vad de har gjort mot mig.. De kanske inte ens är mycket enligt andra. Men just då den studen de gjorde ngt, blev jag sårad. Och än idag OM jag tänker på det blir jag sur. Jag brukar oftast inte vilja tänka på sånt. Då kan man bete sig normalt mot dessa människor. Jag försöker övertala mig att de inte var klokare än det just då.

Man pratar glatt med varandra när man ses, man "glömmer" bort det som hände då. Såg att jag var vän med en sådan på fb,  och undrade i några sek hur fan jag kunde bli det. Hade lust att ta bort denna person från min lista. Då skulle det kännas bra. Då skulle personen märka att något var på tok.

Nu har jag fått tillbaka min förmåga att va rimlig. Jag kommer inte ta bort henne, inte idag iaf :D.


brainstorm

hmm .. har suttit och tänkt på vad jag kan blogga om. hittar inte så mycket..
hmm kanske lite filosofi..
eller kents låt töntarna kanske..e lite trött på den av allt repeat jag har kört, men den e bra.. Kommer inte ihåg om jag har skrivit om detta tidigare.. låten är bra.. den känns ond. Man blir ond när man lyssnar. Man gör konstiga "jag ska döda dig" blickar i luftern.. Ibland så kör min hjärna den, när jag är men mina kompisar.. Jag blir ond och ser konstig ut. Folk kan undra varför jag ser ut så. Sen måste jag förklara.. Motsatsen kan ju oxå hända, att man står o flinar som ett fån för att låten gör en glad. Så är det iförsig med minnen oxå.. Hade svårt att sova när jag var barn, mamma gav mig tipset att tänka på något som gjorde mig glad. Jag, min kusin i sin barnvagn med rosa lila paraply och min kusins pappa, i gröna lund. Framför pariserhjulet. Alla glada färger och hjulet som snurrade. Nuförtiden tänker jag inte på den, även om jag har svårt att sova. Nuförtiden har den en annan betydelse.

curryyy

Halloo halloo. Någon verkar ha övergivit bloggen..
Vilken dag det har varit hittills. En resa som egentligen tar 30 min tog ungefär 2 timmar för mig idag. Tack vare alla förseningar pga snön. Samma visa varje vinter. Nu är jag hemma och mina ärenden är fixade. Skönt.
På vägen hem satt jag o min syster i en restaurang och åt kyckling pasta med curry. En utav mina favoriträtter faktiskt. Jag skulle ta foto på min mat men jag skämdes! Hur klarar de som bloggar av sånt?

Igår vad min barndomsvän och hennes bror hem till oss. Sen mot kvällen blev vi hungriga så vi åkte nånstans o åt. På vägen hem så körde vi lite snöbollskrig. Snön var lätt över en halv meter. För när man la sig ner så var man nästan helt gömd.

Har inte så mkt mer att säga just nu. Take care! / G

shululu

Har ni sett hur vackert det är ute?? Och det fortsätter bara att ösa ner snö. Jag tror faktiskt att jag tar en promenad idag när det har blivit mörkt. Lite snöbollskrig och kanske ettpar snögubbar.
Vi skulle ha åkt skidor idag i en backe som finns i närheten men det får bli under jullovet istället.
Jag älskar vintern. Bara det alltid snöade och var vitt. Inte grått o slaskigt.



Så ska det se ut!

/ G

idag igår o annat

Mmm känns som att jag borde skriva ngt, nu när jag har lite tid över.

Just nu sitter jag hemma. SKA börja med mitt skolarbete, jag måste rita klart ritningarna. Ska dock göra det hemifrån. Orkade inte gåtill skolan, har allt material med mig.

Igår var det 500 min väntatid på plottern( skrivaren) 500 över 8 timmar om man tänker att det är lika mycket idag så måste jag skicka den till till plottern kring midnatt för att den ska hinna i tid. Så jag måste troligen åka in till skolan klicka in filen och sen ta ritningen på morgen och lämna in.

Jag kom ganska sent igår, kring 12. Motorvägen var vit, det snöade. Jag har aldrig sett en motorväg sådär tidigare. Det var så facinerande, att jag tom tog bilder :D  


heta uniformer

Godkväll. Idag åkte jag som sagt till skhlm. Hann dock inte åka till polishuset så det får bli imorgon.
För nån timma sen så plinga det på dörren. Jag bad syrran öppna för ja sjlälv låg på soffan och var helt död. Efter nåra sekunder kom hon o sa syster det e en kille med uniform. Jag flög upp. Vet inte vf?!?!
Sen så ser jag en ung kille med en vit uniform. OOoohhhh han påminde mig om wentworth hahaha. Han hade en sån i ett avsnitt tror jag. 
Jag blev genast pigg eller försökte iaf se pigg ut. Även fast han inte va världens snyggaste så var det nåt me hans uniform. Han steg iaf in o vi satte oss i vardagsrummet. Juste kanske borde säga att han var en säljare och frsökte sälja bredband. Men iaf sen satt vi o började prata. Nu när jag tänker efter så pratade vi om våra länder, hans militärtjänst, om våra familjer, om vilka ställen vi bott på, vart man borde semestra och lite om vår barndom. Sammanlagt var han hos oss i 40 min tror jag. Allt förstördes när mamma kom hem.

Hahaha helt sjukt. Gissa om jag köpte bredbandet???
E, han var snaggad också =)

are u ok

Godmorgon E min trogna vän. Jag vaknade för nån timma sen men orkade inte gå upp. Nu är jag uppe och lite irriterad. Jag ska nämligen till skärholmen centrum idag för att köpa stövlar till mamma. Vi såg de igår och jag sa men köp de. Men nej då ville hon inte. Men idag kl 9 på morgonen vill hon det! Så hon ringer o väcker mig och ber mig åka o köpa. Som att jag har något val. Hon ska alltid vara så onödig som möjligt. Jag tror att det är hennes motto, på riktigt. När jag ändå går ut så tänkte jag fixa mitt pass också. Undra hur länge det dröjer tills man får tillbax den..?

Nu är jag riktigt hungrig. E alltid det när jag vaknar. Det känns som att jag inte har ätit på en vecka.
Ska iväg o äta men innan måste ja ba berätta en rolig grej. Igår när vi var på väg hem från köpcentret så hade det snöat ganska mycket. När vi var framme vid vår gård typ 20 m ifrån porten så halkar vi allihopa men utan att ramla. Sen så skrattar vi åt varandra o tänker hur det hade sett ut om alla hade ramlat. Exakt då ramlar min lillasyster och min mamma skrattar ihjäl sig! Innan hon ens har skrattat i 4 sekunder så ramlar hon också. Och hon ligger ner! med huvudet o allt helt rakt. O då börjar min syster skratta ihjäl sig o säger "men ja ramla sittandes, kolla hur duuu ramla hahaha" o dåå ramlar hon igen helt liggandes.
Jag klarade mig!

soffpotatis

Hello nu är jag hemma. Jag mamma och lillasyster åkte till skärholmen centrum. Jag hitta ingenting till mig.. Jag försökte få mamma att köpa en iphone till mig... failed. Hon sa "dagen du tar ditt körkort får du den"
hmmmm ja e hopplös. Helt jävla skitig jag kan inte ens köra en bil.

Men iaf sen åt vi. Jag åt en romano, pizza med oxfile. En klar favorit. Nu sitter jag här men en alldeles för kall loka och surfar runt. Maskinen i köket stör mig inte längre. Det låter som att diskmaskinen är igång typ. Fast hela tiden haha.

Juste..mannen som kom idag för att installera maskinen, hade jag tydligen träffats för ett par dagar sen. Han hade kommit hem till oss (?). Så han ringer mig på dagen för att kolla att någon är hemma. Då pratar han med mig som att vi redan har bekantat oss med varandra. Jag spelar med. Sen så när han e hemma hos oss så fortsätter han att prata på det sättet och säger saker som "aa sist så gav jag dig det här" "men som sa ja förut, du kan höra av dig om.." Jag kan svära på att jag aldrig har sett honom förut. Men sån är jag, jag glömmer ansikten så fort! Jag vet att mannen minns rätt o att han inte blandar ihop mig med någon men jag minns ingenting!
Läskigt va?

Ibland kan jag glömma en kompis ansikte som jag inte har sett på ett tag. Dement eller vad.


ARG E

fan va jobbigt det är.. Det finns inte en enda datajävel ledig i datasalen. EN ENDA! och vet ni hur många datorer det finns.. typ över 150 för 500 elever bara... O alllaaaa, allla e upptagna..

Det finns datorer som SER lediga ut.. Men så fort man rör musen, ser man att skärmsläckaren är igång och någon är inloggad i datan.. Dessa människor verkar ta en data och sen lämna den för att sen ha rätt till den i en hel dag! Jag är sur.. Jag behöver datan.. Jag har en bärbar data men det hjälper inte. Jag har inte programmmet som jag måste använda.. Folk här verkar gå ta fikatimmar o lämnar datan..

Undrar vilken tid på dagen det är minst folk i datasalen.. Visst är det på kvällen.. Men om man behöveren data, på morgonen vilken tid ska man komma! Lite rimligt måste vara.

Jag sitter som en galning å går upp o försöker hinna till datorer. Och märker nähäää hon skulle bara göra ngtttt!!!... Jag har gjort en kö som bara jag vet om. 

Hahahah mer hinner jag inte. Har äntligen fått tag i en data..
(tricket var att skicka ut negativ energi runt salen)

två veckors huvudvärk

När jag skrev igår om att de höll på att lägga ny golv i köket så hade jag fel. De drog bara bort den gamla plastmattan och gjorde nått konstigt merd golvet. Idag kom det en ny man och sa att vi skulle ha en maskin i köket i minst två veckor. En avfuktare. Gissa om den låter? Nåja det är bara att acceptera läget.

Vad ska jag göra idag då.. vet inte faktiskt. Kanske går ut med familjen och äter någonstans. Mamma ville göra det igår men lika snabbt som förslaget kom, kom tröttheten.

...

Jepp det där me snäckan är sant.

Kom hem för kring halvtimme sen. Nu sitter jag med familjen. Ska försöka ladda upp inför imorgon. Det kommer atta bli mycket jobb då oxå..

Ses sen
E

snäcka

Ni vet när man håller en snäcka intill sitt öra. Då hör man ljud och som barn brukade folk säga att det var havet man hörde. Men vet ni egentligen vad det är man hör? E berättade om det här igår.
Om vi hade haft läsare så hade jag väntat med att svara så ni blev nyfikna.. men som sagt om.
Det man hör är iallafall sin egen kropp (visst var det så E?)  Hur coolt?


Just nu sitter jag i vardagsrummet och ser på lite grejen från internet *host prison break*.
Det är två män i vårt kök och fixar nytt golv. Fan vad mycket väsen de för.
Nu skrek ena mannen "aaah". Hehehe.
Egentligen så borde jag också vara i skolan nu. Min skola är i Gävle. Minns inte om jag har nämnt det förut men jag bodde där i två år. Flyttade tillbaks till mamma nu i Augusti. Det är ganska överskattat det här med att bo ensam. Eller det kanske skiljer sig från person till person men det tyckte jag iaf.
Visst är det otroligt skönt att styra allting själv och bara göra det man själv har lust till och vill. Men i längden blir det väldigt ensamt, tråkigt och tyst!

Ja men skolan.. jag studerar till fastighetsmäklare. Utbildningen är 3 år men man får sin mäklar licens efter 2 år. Nu är jag inne i min näst sista termin. Jag är tre tentor ifrån att få min licens. Det borde jag kunna fixa fan men jag har ingen ork eller lust just nu. Ingen motivation alls.

Det är lustigt att tre bästa vänner, som alltid är med varandra och som alltid har delat samma åsikter och tankar (oftast) har så olika intressen. Då syftar jag på att E pluggar arkitektur och snart medicin, vår obloggande vän något annat och jag mäklare. Så kan det gå.


skolan

Är i skolan just nu.. jobbar på med p2... nu är det fem dagar eller fredagen borde jag inte räkna med.

Igår kväll komjag hem kring ett.
Middagen var kul, det var trevligt att sitta tillsammans med klasskompisarna o lärarna.. Hade trevligt me mina bordgranner. Jobbigt var det när ett par började bli lite småfulla.. Men det löste sig.. Jag gick på toa o när ja kom tillbaka flytta jag till andra sidan:D. Då blev det roligare där oxå. Vi satt o prata om autism o savanter och andra egenskaper.

Skriver sen
E

locked

Har precis kommit hem. Var ute med E nyss. Vi var i biltema och lämnade tillbaka några varor. Vi saknade kvitto men självklart gjorde det ingenting om man är så skicklig som mig moahah. Sen köpte vi redbull+lussekatter och satte oss i bilen och bara pratade. Det var väldigt trevligt. Ville inte gå hem men E har en middag idag med sin klass så hon var tvungen att gå. Den tredje svarar inte på mitt sms..

Just nu har vi gäster och som vanligt är jag väldigt osocial. Sitter här och bloggar.. fy.
De kommer nog gå hem snart.
Nästa fredag ska vi se Avatar! Ska boka biljetter nu om det går och innan kan vi äta i pizzahut. Ser framemot det redan nu!


E lär ut

Har precis nyligen suttit med mina bröder och hjälpt dem med matte

Jag anser oftast att jag är jätteduktig på matte, eller typ på gymnasienivå.. Men när det kommer till att lära ut kan jag ha kort stubin. . Vissa saker för mig är helt självklara men inte för dem. Då kan jag rent sagt bli helt galen och skrika när min elev inte förstår. Jag bli helt jävlig, ni kan inte tänka er.

När det kommer till min mina vänner försöker jag att vara lite mildare. Jag säger inte så mycket om de har svårt att förstå, försökre bara förklara igen. Jag tror att de ser på mig att jag bli rastlös och känner sig obekväma. Jag kan inte göra så mycket åt saken. Just då glömmer jag att det är en självklarhet att inte förstå.

Idag var jag ganska snäll, mina bröder förstod mig ganska bra. Då brukar jag vara på bra humör. Jag gillar matte ganska mycket det blir kul att sitta o göra lite matte som förr i tiden men ibland kan det bli påfrestande.

Nu har det gått det ska se på en filmpremiär som de har varit med och gjort. Jag ska senare åka hem till min lärare, vi ska äta middag, som ett par i klassen fixar.. Jag tog ansvaret över efterrätten. De blir en kiwitårta (önskades av klassen) och en chockladmoussetårta.

Så G about pizzahut.. Jag kan inte idag.. Men vi kanske kan åka nästa fredag då jag äntligen kan ta det lugnt. Då ska vi även se på filmen Avatar. Eller så kan du åka med den tredje..

Juste ifs så har jag jobbat som lärarvikarie och då är jag inte såhär galen. Jag inte vad det beror på, får sen kanske sätta en diagnos på mig själv när jag börjar läsa psykologi..

Guten morgen

Jag skulle egentligen ha varit hos min pappa idag. Men det blev inte så. Mådde inte så bra på morgonen så jag fick skippa det. Nu mår jag bättre. Min lilla syster har bombat mitt huvud, hon vill bowla! Jag har iiiiingen lust alls med det. Förut när jag bodde i Gävle så bowlade jag VARJE dag! Då menar jag nästan varje dag i flera månader. Nu får jag rysningar när jag hör ordet. Jag borde vara ett proffs vid det här laget men nej.

Jag e så sugen på pizza hut idag. E!!!

Igår

Haahahahahaah inte visst jag att G skrev ett inlägg, i allt virvel som hände igår..
Va hände efter det där..

G pratade om att lägga ut bildet o så.. vilket gjorde mig förvirrad, varför ska vi lägga bilder, allt ska ju va som vanligt. Jag sa emot och sa strikt inga bildet. G sa emot och sa varför inte..
Sen logga G bara ut.. Skickades ett par sura sms o så.. Och där skrev att hon skriver att jag bestämmer allt.. Jag blir ännu mer förvirrad fattade ingenting.

För er som inte känner oss är G, jag och den tredje jättebra vänner. Om något som en jävla blogg kommer emellan, ska den bort. Jag har verkligen ingen lust att tjafsa om något sådant.

Hursomhelst, det blev strul me sms. Jag ringde upp G. Vi hade missförstått varandra.. G trodde att jag ville att alla skulle veta vilka vi var, att bloggen skulle vara som en traditionell blogg. Jag däremot ville att bara ett par skulle veta att vi bloggade, precis som den tredje just nu vet, vi skulle fortsätta som vanligt..

Allt löste sig. Det blev ett samtal längre än en timme och mycket snack om annat..

ses sen
E

???

allt handlar om E ALLTID! allt kretsar runt henne!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... det hjälper att räkna till tio...
Nu sitter jag o har en koversation med mina två bästa kompisar. E och den tredje. Its fun.
Vi pratar om vi ska komma ut ur garderoben eller inte....(jag fick radera nåra inlägg ifall att).


hahaha då syftar jag på vår blogg och inte på nått annat..för er som fattar...


!!!

vaaaaa ja e chockad heeerregud GGGGG orka sno mina tankarrr. Jag vet att du vill bli E men de går inte. "Ja tror att ngn är i kär i mig så fort ngn ger mig uppmärksamhet."""" bläää ja ska döö.. Det där e fan jag som pratar..

Jag har berättat att jag trodde folk var kära i mig så fort de sagt ngt till .. jag har sagt att ja trodde att min idrottslärare, min söta klasskompis, o många andra var kära i mig.. för att jag fick uppmärksamhet. Nu går G o skriver de här.. Ja kan inte känna mig mer bestulen..

Ja ja kära läsare ni fattar...:D Idag har jag träfat mina tjej kusiner.. Majoriteten är gifta.. Men det finns bara två barn i gänget.. Skönt men jobbigt ibland när alla börjar prata  giftemål..
 
Speciellt jobbigt är det då de börjar prata om ens skyldigheter till mannen.. Ibland kan ja bara dö.. Enligt dem e ja feministen.. Men ja orkar inte säga emot nuförtiden..

Jag vill ha ett liv där vi delar på städjobbet, barnjobbet osv. Men ja kan inte lova ngt redan nu.. Jag kansek vill bli en sån om tio år.. so no promises, just wishes right now

ses sen E

Hemma

Vi hade inte ens tänkt sitta där på henna festen i 2 timmar men titta! Vi stanna tills det tog slut.
Jag är gaaanska trött och imorgon ska jag vakna tidigt för att först köpa presenter till mina adoptiv bröder.
Pappa och hans fru har adopterat tvillingar från vietnam..
Mmm men sen ska vi dit kl 12 på morgonen!!
Jag orkar inte.. ska åka dit tillsammans med min kusin för han bor i andra sidan världen typ (värmdö).

Jag vill inte att den här dagen ska ta slut. Har haft en rolig dag. Min trafik lärare skicka mess till mig idag o fråga hur ja mådde... ja tror han e kär i mig. Jag tror alltid att nån e kär i mig om de visar extra uppmärksamhet. Så tänk på det när ni pratar med mig hahaha.


kiisss / G

fest

Strax ska jag och min kompis gå på en hennafest. Dags för ännu en vän att gifta sig. Hon har en jättefin fästman. Han såg jättesnäll o söt ut då hon presenterade honom för oss på sin examenfest i somras.
Efter festen vet jag inte vad vi gör. E frågade om vi skulle va där länge. Jag undrar om hon ville hitta på nåt sen? Vi kan ställa sånna frågor utan att ha något i tanken men jag brukar alltid undra efteråt om de vill planera något. Så nu vet du det E hahaa.

Min outfit just nu (E kommer hån le nu) är ett par svarta fin byxor och en grön svart tunika som e genomskinlig. Inuti har jag svart linne. Vad töntigt det är att skriva vad man har på sig ju.. känner mig riktigt irriterande. Men sen ska ja ha svarta boots och en svart kappa.

baajjs / G


btw

juste .. eftersom vi har brist på läsar tänkte jag att denna blogg skulle vara min o G kommunikationsplats.. vi kanske snackar så som vi brukar med varandra.. Detta för att jag kan känna att det är onödigt att blogga, när inte så många tittar in.. Kanske inggaaa alls :D


Skola

Jag är i skolan just nu.. Håller på me mitt pågende projekt.. Har mer eller mindre ritat den på rhino (ett program där man kan rita 3D) Ja har ganska mycket at göra..

Det jag däremot inte förstår är vf G inte skiver ngt,, de e inte så att hon har ett liv precis,, aaaa heheh de e ju deee som e grejen.. ja hon har inte så mycket att skriva om helt enkelt.. :D

Ska hem strax, min bror ska hämta mig.. ska nog rita lite perspektiv innan.. eller så börjar ja plocka undan.. Jag har idag med mig min data.. Så skönt att sítta uppe i ritsalen o slippa gå ner till datasalen.

min kompis ska bli läkare

Känner mig som en stolt mamma. Jag är säker på att vilket val hon än tar så kommer det bli rätt.
Hon umgås ju trots allt med mig men jooo..hä hä hä

Pga tomhet i hjärnan vet jag inte vad jag ska skriva just nu. Min mamma äter mandariner (clementiner? mandaliner? har aldrig vetat vad de egentligen heter) framför mig. Innan åt hon en hel skål med majs.
Jag åt pizza hos min farmor.

Min mamma äter sällan faktiskt. Och hon har konstigaste suget. Som nu exempelvis, en hel skål med majs.
Som en gravid kvinna fast hela tiden. Fatta att jag skriver om min mammas aptit. Jag sa ju, maximal tomhet i hjärnan.

Nu ska jag spela farmville. Den börjar tråka ut mig. Jag vill ha en Iphone. Och en bil. Och körkort.. sedan vill jag åka till turkiet med min kompis för att genomgå en ögonoperation. Anledningen till att vi åker till turkiet för att detta är att det är en enorm prisskillnad. Vi kommer att åka i början utav Januari.
Då kommer jag att slippa använda glasögon. Sååå skönt. Tänk att kunna ligga på soffan utan att glasögonen är i vägen.


Surprise!! :D



Jag o och den tredje köpte likadana klockor som G, vi sa att vi skulle :D

sing for the moment

Varför sjunger man i duschen? Det gör jag nästan varje gång jag är själv hemma och duschar.
Varför sjunger jag inte just nu när jag sitter här på soffan och ser på tv? Jag har inte ens den minsta lilla lust att sjunga. Men jag vet att om jag hoppar in i duschen nu med en gång så kommer jag börja sjunga med det samma.

Min teori är att man sjunger när man e glad. När man duschar känner man sig tillfredställd. Man gillar känslan duschen ger en och då vill man sjunga. Det är nog inte exakt såhär det går till men jag är inne på rätt spår.





kolla den här duschen. Det sprutar vatten från alla håll! Så bekvämt är det nog inte men ren blir man garanterat.

/ G


dagen

Hahahaha G är tokig.. Jag borde gissat att hon planerade att vakna mitt i natten. Men ärligt talat så har hon aldrig varit så galen i någon stjärna.

Idag hade vi kritik på det vi hade gjort fram tills nu.. Jag fick inte sådär dålig kritik, men jag vet inte om det är något bra. Man kommer oftast inte ihåg vad läraren har sagt om ens saker men det ja kommer ihåg eller rättare sagt de känns som att de inte saså mycket.

Jag var ganska nöjd med min idé, men efter att ha hört allas idéer så kändes den lite mindre bra. Det går nog bra.. Det är skönt att veta att det snart är  över


Goodmorning!

Jag vaknar ALDRIG såhär tidigt! Jag vaknade kl 8... Detta pga att jag la mig innan 20.00 igårkväll...
ni vill inte veta anledningen till detta..E läs inte fortsättningen. Igår när jag kolla tv.nu så stod det att prison break börja 04.00. Min första tanke var ohshit jag kan inte va uppe tills dess ..hela min dag kommer bli sne. Men det finns alltid en lösning, då ere ba o lägga sig tidigt och vakna kl 4 o starta dagen med PB..

Jag vaknade 03.30 men då såg jag att någon har stängt tvn genom att trycka in off knappen på själva tvn..alltså måste jag upp o trycka in den skiten igen. Det orkade jag inte göra så jag fortsatte o sova.
Jag är jävligt lat..nu vet ni det.

Jag skulle troligen haft körlektion idag men min lärare skickade precis ett sms där det står att han har tagi svinis sprutan o fått feber så alla körningar e inställda. Som svar skrev jag krya på dig vila ut ordentligt nu.
Då har han skrivit ordagrant "Tack tack du e en ängel inte bara en vackert blomma tjejen"

vackert blomma :D när han ska säga "titta noga" då låter det som"titta nuuga"
han e jättesöt hahaha.

Dags för frukost nu.

Ett sista inlägg innan läggdags..

Idag blev det sent.. Jag är klar med min läxa.. Eller jag kunder ha valt att göra den i skolan. Men istället kom jag hem och vilade lite.

Gonatt
E

Carpe the boy

Sitter här och jobbar med min senaste kurs (forfarande samma). Den tar slut den 18/12 8.50 :D, trevligt att ha exakt tid.

Imorgon börjar jag 10. Så det är skönare, men jag måste fortfarande lägga mig snart.. Vi ska träffas vid färgfabriken i Liljeholmen, så min väg är även lite kortare, tekniska tar lite längre tid.

Nästa vecka kommer jag troligen inte få i mig någon sömn alls. Jag brukar alltid vara nervös vid kursslut. Vi får se hur det går den här gången.

Annars är det ganska så bra flyt i livet. Har inte träffat G på ett tag nu känns det som. Fast jag ifs så var vi på bio och såg Saw. Det känns troligen så för att hon har varit out of reach. Vi har inte pratat med varandra på ett par dagar.

G sitter säkert och väntar på att Prison break ska börja hon börjar bli helt galen i den där serien, eller så är det killen. För någon dag sedan sa hon att hon undrade om det var möjligt,, hon och HAN.. mm visst. 

Ok ok jag erkänner, innan G hänger ut mig. Typ hela senaste sommaren och innan var jag lite galen i en fotbollsspelare. Han bor just ni i Tyskland, München. Jag pratade ett flertal med G att sannolikheten att jag och han skulle kunna bli av inte var så liten. Allt som krävdes var att vi skulle träffas och han skulle lära känna mig under en dag (mitt utseende skulle hjälpa till). G tänkte då: Det finns miljoner tjejer, varför just du ? Jag Tänkte: Någon tjej kommer det vara, och han kommer träffa henne, varför inte jag?...

Nu har jag kommit över honom. Jag har insett sanningen, men G däremot börjar tycka att min sannolikhetsteori låter ganska rimligt.. Jag och min fotbollsspelare från Tyskland kanske inte låter så tokigt nu, jämfört med en skådis från Hollywood (JA G HOLLYWOOD!!) Jag kanske tar och utforskar mina chanser.

Detta ämne borde jag inte ens prata med G irl, den känns bara för löjlig. Men om vill så ställer jag upp.. Hon har inte lyssnat lite på mig o min f spelare.

nattuggla

Har försökt sova nu i 2 timmar. Alla sover just nu.. tänkte väcka syrran för ja hade så tråkigt men hon har skola imorgon stackarn. Nu sitter jag med min chips påse och cola, ska se på prison break från internet.
Så jävla dålig kvalite o så fattar jag typ hälften utav det de säger. Hatar engelska!
E sover nu säkert..annars hade vi terroriserat varandra på msn nu. Hon har också skola imorgon..




dagens höjdpunkt

... var min körning. Vilket tråkigt liv jag har just nu..eller i allmänhet. Det tråkiga vändes när jag fick ett sms av min lärare kl 15.00. Han ville köra 17.30. SJÄLVKLART! Snäll som han e hämtade han upp mig där jag bor. Jag var 10 min för tidig så jag hann stöta på mina kompisar..och de ville självklart vänta o se hur jag skulle köra ut från parkeringen. Jag var så nervös hahah så löjligt..Men tack GUD så gick det bra. Jag tillochmed VINKADE hejdå till de. Vad stolt jag kände mig. Är inte det här patetiskt?

Dags för uppkörning snart. Jag hoppas hoppas hoppas det går bra. Med guds hjälp!
På vägen hem gick jag in i matbutiken och köpte med mig en massa kakor och bullar och cola.

hejduuuu!

Not good

Hej på er. Jag har haft en riktig seg och tråkig dag. Eller jag sov typ hela dagen så tråkig hann den väl aldrig bli.
Det började iaf med att en hysterisk mamma väckte mig o sa "köket är översvämmat!!!".
Först trodde jag att det var ett trick för att få mig upp (något utav det svåraste). Men det var sant. Fick ringa akuten. Mannen som kom för o fixa var en riktig heting. Han fick gärna stanna kvar men det gjorde han inte =(.
Sen så fanns det inte så mkt o göra så jag sov....och vakna nyss.


såhär såg det ut i vårt kök i morse....

Hur rätt ?

Var precis på bio tillsammans med G och en annan vän. Vi såg Saw VI. Hur sjuka Jigsaw idéer än är tycker jag på ngt sätt att it makes sense. Jag tror att jag är en som tror på ett öga för ett öga.

Låt mig förklara närmre..
Om en person dödar en annan, ska de som har förlorat anhörig bestämma om mördaren ska få leva eller inte.
Om man gör illa en person, så har den andra rätten att göra det samma mot dig, om han/hon så vill.
När det kommer till våldtäkt och sånt har jag inte det exakt klart för mig.

Vet inte om ni har hört men ngnstans i världen hade en kvinna fått droppa syra den man som hade kastat syra på hela hennes ansikte.. Jag tyckte det var otroligt coolt att man hade sån typ av rättvisa. Det kanske låter grymt o tyranniskt men det borde personen, mannen i detta fall, redan tänkt på.. Om du tar ngns ögon så har den andra rätten att göra det på dig..

Men tänk om man ångrar sina val, tänk om man ångrar att man kasta syra.. Ja synd, men då får du ta det men personen som du gjort blind. Om hon accepterar det så är visst fine.

Självklart är det inte så enkelt. Man borde precis som nu ta reda på orsakerna till händelsen osv..

Jag kanske inte har tänkt igenom allting just nu, men ett rättvisesystem som fungerar på det sättet känns inte så tokigt.

Dagen

Jag vaknade nyligen. Kom hem kring sex igår. Satt och tittade på lite tv. Sen gav min kropp upp och jag gav upp. Gick och la mig innan klockan var 10. Så jag har sovit över 13 timmar. Pigg och glad, men mycket att göra.
Senare under dagen, kommer inte ihåg tiden, kanske sex, ska jag tillsammans me G och en annan vän åka iväg till ett firande.

ses sen

en värmande historia

Det här hände för flera år sedan man så efterbliven som jag är fick jag veta det för nån vecka sen.
En kille som heter Patrick åkte tåg en kall vinterdag i NY. Där fick han syn på en tjej med rosor i håret som han beskriver det. Enligt honom var det kärlek vid första ögonkastet. Sorgligt nog hann han aldrig presentera sig och flickan försvann in i vimlet.

Patrick kunde inte sluta på henne så han skapade en hemsida www.nygirlofmydreams.com där han ritade tjejen och efterlyste henne. Nån dag så hade tjejens kompis sett hemsidan och sagt det till henne.
De blev ett par, inte längre dock. Fast hur sött e inte det här? Titta vilken fin bild han har ritat!


Hur skulle man ha reagerat om man själv var "offer" för nått liknande?
Jag skulle kunna bli lite rädd o tänka okejj psykopat...men man vet aldrig, som att det ska hända MIG!
Sen så tror jag inte ens på kärlek vid första ögonkastet.

En gång när jag var utomlands kom en snygg kille fram å fråga" tror du på kärlek vid första ögonkastet". Så naiv som jag var så sa jag "Nej vadå gör du?" då svara han med "nu tror jag" sen så drog min kompis mig därifrån och sa "G det e inte meningen att du ska stå o diskutera, sånna typer är sliskiga". Då var jag jätteglad och kände mig finast i världen men nu när jag tänker efter..gud vad naivt av mig :)

/ G

Baby

hur sexig?

// en drömmande G

koffein = bluff

Jag förstår inte. Jag MÅSTE ha 12 timmars sömn annars funkar jag inte. Som idag. Jag somnade strax efter 2 på natten (efter prison break), vaknade kl kvart i 7, drack en massa cola för att bli pigg, började körningen kl 7 och strax därefter bjöd min lärare mig på cappucino (stavning?) och en sockrig munk.

Efter körningen gick jag hem till min farmor och drack kaffe där. Sen var jag hemma 11 på morgonen och vad gör jag då?? Sover! vaknade nyss kan man säga. Och jag som hade laddat med ordentlig koffein och socker.
Min kropp behöver helt enkelt en sömn på 12 timmar.
Hur länge sover ni?

/ G

Allt på mig

Nä men asså nu känner jag mig arg!!
Varför är det bara jag som tar hand om bloggen?? Jag tog det här beslutet TILLSAMMANS med en viss person, men ser man henne nej nej. Jag ska ta hand om den, jag ska sköta om den. E hon här NEJ. Snart ger jag oxå upp. Låter bloggen döö.. Nu får en viss person ta och skärpa sig.


Bortglömd

kom på att jag hade glömt äta lunch idag.. hade fullt upp me annat då.. så nu käkar jag

Typ telepati.. som leder till annat

Heheheh sitter och småler lite just nu..
Jag är i skolan och håller på med min senaste kurs. Sitter i biblioteket där det är tyst. Jag har problem med att sitta i salen tillsammens med alla andra.

Egentligen skulle jag till stadsbiblioteket, men jag fick lite skit från läraren (med all rätt) som sa att ja borde koncentrera mig på den här kursen, så istället sitter jag i skolan..

About me smiling..
Nu när jag sitter här, tänkte jag i min ensamhet, att jag skulle gå in blogga lite. Ämnet skulle vara körkort och jag skulle skryta lite om att jag tog den direkt och att jag snaaaaart har haft den i fyra år. Sen skulle jag göra narr av G.

OCH vad ser jag. G har skrivit ett av sina "blondinbella" inlägg där hon försöker motivera människorna till körkort.
Sen har hon kommit till mitt klimax av hennes inlägg och skrivit att jag tagit den när jag var 18. Det var troligen det jag ville komma fram till med min text, på ett cleant sätt (om jag ska uttrycka mig som min lärare)

Nu är det inte lika kul att driva, så jag tänkte skriva om mina övningskörningsminnen..
(Jag började övningsköra när jag var 16)

1. Preeeecis som alla andra får jag motorstopp, men på mina hemtrakter, detta är pinsamt för att risken att jag träffar ngn jag känner är 99%.

2. Jag tar bilen utan pappas tillstånd.. (jag nämnde att om ingen körde mig dit jag ville var risken stoor att jag gjorde det själv) Troor att jag tog pappas bil. Pratar med min kompis och vi bestämmer en bilrunda.
Jag kör en bit.. Kommer fram till en cirkulation, med två filer... Vrider på nacken gör döda vinkeln.. Och ironiskt nog träffar på min döööd.. Pappa i en mini-van, tillsammans med mina bröder iväg till en fotbollsmatch. Min pappa som körde, såg mig inte så tydlig men ja kommer ihåg hur mina bröder tyyyyp hånlog (med tanken om att göra saker värre) och vinkade åt mig. *

3. Jag väntar på pappa medan han pratar med fotbollslaget, han är engagerad i... Något kommer in i mig och jag tänker "hmm jag ska vända på bilen så att vi kan åka direkt efter att han kommit in i bilen" (tänker troligen även att det typ är roligt att visa hela a-laget att jag är grym).
I nästa sekund är bilen på R och jaaaag backar in i ett jävla träd!!! Gissa om det var pinsamt. Helaaa a-laget hör braket och ngn pekar på mig!! (i mitt försvar: trädet var smalt)

Hmm.. kommer inte på så mycket mer.. jag var nog en grym förare trots allt :D


*Händelsen togs upp sen.. Men den fick inga major konsekventer, som tuur

ses sen
e

Tips

Det finns vissa saker som jag ångrar att jag inte gjorde. En sak är att jag inte tog körkortet så snabbt jag fyllt 18.
Idag är jag 21 och kämpar för fullt för o ta det där jävla kortet.
Nedan följer några tips på hur man kan förenkla detta helvete.


* För det första, gå till optikern och få ut ditt körkortstillstånd i god tid. De enklaste sakerna är de saker man oftast försummar och skjuter fram (jag).

* Ta gärna några lektioner i en trafikskola även om du har möjligheten att köra hemma. De lär grunderna ordentligt. Sedan kan du öva på dessa hemma om du möjlighet.

*Du som inte har möjligheten att köra hemma, som jag, får helt enkelt fortsätta med trafikskolan. Det blir dyrt men det finns inget du kan göra åt saken.

*Tvinga inte dig själv till att köra felfritt eller haka inte upp dig på dina fel. Vissa lär sig snabbt och för vissa tar det lite längre tid. Acceptera det

* Tänk inte på att lärarna i skolan försöker lura dig till att ta flera lektioner, eller att de slösar din lektionstid på onödiga saker. Nej. De har hur många elever som helst. Allt du lär dig är viktigt även om du inte tycker det.

*Tänk på att det är en livsinvestering. Slå ut pengarna som du slösat på körkortet i ca 10 år (egentligen mer än så) och dela det sedan i månader, dagar. Då kommer du att upptäcka att det är värt det.

* Försök att göra allt din lärare/pappa/mamma säger. Är du lugn, koncentrerad och tar till dig det du blir lärd så kommer du märka att det genast blir lättare.

* Tänk på att du sällan kommer åka buss tåg o sånt. Motivationen kommer sprudla!

LYCKA TILL! (har inga tips för skit teorin, hatar den)

Min älskade E tog sitt körkort direkt efter att hon fyllt 18. Duktig flicka.


Käre läsare


Utdrag ur msn

e' sa (00:17):
borde vi blockera kommentarer?
sådär tillåt grej

g' sa (00:18):
nej

e' sa (00:18):
ok inte ÄN :D

g' sa (00:19):
hahahah exakt


Innan fame stiger över våra huvuden


Svåra att leva med.. vilka är dessa?? uuuu mystery (soundrack: whooo are you? who? who? who? who?.. låten från CSI)

Känner mig ganska sur just nu.. Som G sagt var vi ute tillsammans (blev ingen uppsatsskrivning).. Mamma ringde o sa att ja borde komma hem när klockan var runt tio. Nej sa jag, och varje gång detta samtal sker börjar hon berätta att hon inte kan sova, att hon får huvudvärk och att hon ska sitta o vänta mig. Jag får världens skuldkänslor och åker hemåt.

Varför ska föräldrar vara bäst på sånt. Verkar som att de får ett par extra "sinnen" när de får sina första barn,
efter lite analys kom jag fram till dessa.

1. Guilt-machine
2. Inbyggd lögndetektor (inte för att jag ljuger, men jag vet) 
3. Doftsensorer som känner av allt
4. Förmågan att döda med blicken.
5. Förmågan att sy igen läppar med blicken, rösten osv tydligen (om man ska lita på de G säger)
6. Förmågan att känna på sig saker (typ ta inte på dig det där det blir för kallt o du kommer frysa, sen prostesterar man, tar på sig det där och fryser ihjäl)

Dessa föräldrar är svåra att leva MEN omöjliga att vara utan.. :D

Ok nu har jag fått prata. SLUTSATS: Kom fram till att jag älskar henne (och pappa), Borde försöka be om förlåtelse på ngt sätt. Ja, och de har rätt om allt de säger typ 100%.
Hmmm kanske borde "Tekniken att manipulera från flera rums avstånd", läggas till på listan :P

Btw.. ej sur längre. Ses sen
//E


house

efter skolan åkte vi till stadsbibiloteket för att E skulle hämta ut en bok..sedan blev det donken.
Hahah vi får inte vara ute efter kl 22.00! och vi är ändå 21! vi får men vi måste tjafsa varje gång. Eller E brukar tjafsa, jag brukar hållakäften. Men nu är hon jättearg så var snälla mot henne.
Imorgon har jag körning kl 7 på morgonen. Jävlar om jag inte tar körkortet innan december månad går ut!

Den 4de december ska backstreetboys ha konsert. Vad jag var förtjust i Nick! Hur tänkte jag?
Är det några som ska gå på konserten? Några utav våra spök besökare som inte syns på vår statistik lista?


/ G


KUGG

Jag har kuggat! Jag fick 50 hela poäng av 70! kunde jag inte fått två rätt till??
Idag är E snäll mot mig. Hon har köpt en stor redbull=)
Just nu sitter jag i datorsalen i hennes skola. Innan vi kom hit åkte vi o åt. Kebabtallrik och E åt kyckling.

Nu ska vi åka tydligen åka hemåt. Skriver ett inlägg hemifrån också.

LOVE YOURSELF (FOR YOU E)

// G

planering

idag har g prov, så hur jag kommer att vara mot henne beror på utgången. vi hoppas på att hon klarar av provet, (håll tummarna alla)

idag ska jag börja på min uppsats. gick inte till skolan, tänkte att jag kunde jobba med den på hemmaplan.
därefter ska jag gå och köpa kaffebryggare och lampsladdar till klassen. Själv dricker jag inte kaffe och ska inte pyssla med adventsstjärnor, men jag ställer o köper (mot utbetalning :))

sen sen
//e

???

Snacka om påhopp. Så är det om man ska va kompis med den lilla skuttan. klaga klaga klaga.. men det e kul!
till mitt försvar så kom jag faktiskt inte på en rubrik så det fick helt enkelt bli träning är kul. Tillskillnad från dig E. Hon sitter med ett inlägg eller en rubrik i hundra år. Det här är ingen examination! relaaax.

Vår statistik är super! vi har 5 unika* besökare och typ 50 sidvisningar. Undra om vi nånsin blir rika på bloggen. Nu frågar E på msn "undra när vi kommer få 50 besökare". Mjoo...

*jag, E, E från skolans dator1, E från skolans dator2, troligen vår tredje bästis och den 5te?? Vem är du?????

// G

g o ja

herreGuuuuuddd! tycker ni inte att g låter som blondinbella eller ngt "uu träning e kul".. a asså visst e de kul men whats the point me att skriva ngt klyshigt.. nu kanske hon blir suuur:D de vill ja inte ja älskar ju henne.. hursomhelst.. sitter i mitt rum i mörkret me datan i knäet o lyssnar på musik.. 

ok ok lyssna på det här,, frågade g alldeles nyss vad man skulle skriva på bloggen.. vet ni vad hon sägeerrrrr "skriv ngt som gjorde dig glad idag!" åhh bloggen skulle falla ihop utan mig :D
hheheheh så guys you know what youre up to little bit of her and little bit of me

ses sen (här skulle hon typ skriva ha de BÄST love yourself)
//E

Träning är kul

Hej alla (e).
Idag har jag varit i trafikskolan och pluggat på teorin. Efter det så träffade jag min vän för o träna. Det blev 30min på trampmaskinen. Jag hade inte ätit något på hela dagen typ så jag höll på att svimma av hunger och trötthet. Alltså slutade det med en sväng in på donken. Nu sitter jag hemma och tänker på hur mitt teoriprov kommer gå imorgon.

Jag fyllde år i för någon dag sen. Av mina två bästa vänner fick jag en klocka. Den tjuter varje timme! jag vet inte hur jag ska stänga av den. Känner mig lite som en störd patient som måste ta sina lugnande tabletter en gång i timmen... nu ska ja leka lite i facebook och kolla lite bilder på wentworth miller. Världens snyggaste kille! PUNKT!

HEJDÅÅ! / G

noll utveckling

kom hem vid sex.. var i skolan från 9-17 såna dagar e jobbiga men ett måste.. det blev inget samtal me lärararna.. vi ska ta det senare, får se vad som händer då
//E

utveckling

G pluggar på ngt o verkar inte ha tid för det här.. själv är jag i skolan o väntar på lärarna, vi ska prata om min utvecklig.. 21 år o jag känner mig som ett barn.. berättar sen va de säger
//E

RSS 2.0