EARTH HOUR

Om mindre än en halv timma. Vilka tänker medverka? Som att ni kommer svara..

Svar till svar på intert

Ok skaffaaaaa piiing! E du snäll

svar på internt

jag somna igår och jag har inte uppdaterat min mobil ännu.

(bra att bloggen gör nytta ibland)

Har precis duschat o nu ska ja ringa taxi för vi ska hem till mammas bästa vän. Hennes dotter är även min barndomsvän.

JAG KÄNNER MIG SÅ LYCKLIG OCH FRII JUST NU. ELHAMDULILLAH

Internt

VARFÖR SKAFFAR DU INTE PING? VARFÖR FÅR JAG INGET SVAR?

LYCKAD TRÄFF

Är tillbax nu. Vilken rolig kväll det blev. Hade inga förväntningar alls. Eller jo, fast negativa förväntningar. Men det blev helt tvärtom. Det var roligt att lyssna på vad de andra hade haft för sig. Ena har åkt till Thailand för volontärs arbete, två utav dem utbildar sig till jurister, ena socionom, ena mäklare (som mig hihi) och en lärare.

Vi kommer nog att göra om det. Just nu är jag väääldigt trött. Även lite hungrig. Kan inte sova om jag e hungrig det går liksom inte. Hur lat jag än må vara så fixar jag godaste käket mitt i natten när jag är som tröttast. Det bästa målet om dagen..

lksjdklsdjfklsd

Vad skön E är som skrivit ett helt inlägg om en skrivare! 50 öre hit 30 öre dit hahaha :D

Idag ska jag träffa mina gamla kompisar från gymnasiet. Det är menat att det ska vara en "klassträff". Får se hur många som dyker upp. Det verkar som att hälften kommer iaf. Har saknat en del, en liten del, av klassen om ärligheten i mig får tala.

Nu e tjejen här... puss på er

lov lov lov... vet inte om det blir så mycket.. men lov står det iaf

uuu vår blogg har gått crazy.. typ .. vi har iaf fått ökning i antal läsare.
sitter i skolan... nu är den över, påsklovet har äntligen börjat... jag är tvungen att skriva ut ett par saker härifrån eftersom alla våra datorer hemma har ngn defekt just nu. min data har varit hos lagring jag vet inte hur längre.. vi väntar på svar

ooooooooooooooo vet ni va jag märkte fan fan fan fan .. ja skulle ju skriva ut.. nu har skrivaren gjort det. och jag valde färgskrivaren för att jag ville ha med färg för då blir det bättre med bilderna. en sida svartvit bakofram kostar 50 öreeee, och jag hörde att en sida med färg kostar 1 kr. det kunde jag ta tänkte jag eftersom det var kring 30 sidor. sen skriver jag ut och ser att den här skrivaren tar typ 1 kr per sida  inte papper liksom..

mmmmm aja tänkte jag lite surt.. vad ser jag sen ?? jag ser att textan som ja skrev endast har ett par sidor i fääärg. och dessa skulle jag kunna skippa.. nu har jag 8 kr kvar. hade lite över 50 innan jag började skriva ut..

ja sånt för man ta.. jag har lärt mig min läxa. tur att det itne var så mycket mer än 30.. men ifs så skulle datorn inte accepterat det och då kanske ja skulle kunna slippa betala.. ett annat alternativ skulle vara att jag gick ut från salen och upp till biblioteket för att fylla på mitt utskriftskonto och därefter göra samma sak som jag gjorde nu... ja kanske hade tur.. ja vet inte

manlig monotonisk och allmänt fuuul

Ngn annan förutom jag som stör sig på Ellen Degeneres dans?

The truth

Det här med att det existerat en akademisk kvart på universiteten är ren lögn. Jag har aldrig stött på den. Det finns inte ens en akademisk femma. Enda som finns är Akademiska-direkten-våga-komma-försent!... Så ni vet.

DISS

Jag gillar inte avundsjuka. Det är något jättefult. Jätteonödigt och ont. Varför blir man avundsjuk ens egentligen? Svartsjuka kan jag förstå till en viss gräns. Men avundsjuka, nej.
Varför kan maninte glädjas åt andras lycka? Vad gör en annan människas lycka mig som person egentligen? Om en annan lyckas, blir jag stucken någonstans? Om någon är rik, blir jag fattigare för det? Om någon annan är snygg, blir jag ful för det?

Kan inte man bara nöja sig med allt som det är? Tänka helt tvärtom, bortom avundsjukan, att man egentligen har det mycket bra. Tacka för allt man har.

Sen kan jag inte heller förstå folk som försöker göra andra avundsjuka. Det kan vara jobbet, skolan, pengar, kärlek..

I grund och botten är det nog en osäkerhet det handlar om. Eller girighet.

När jag skriver att jag kan förstå svartsjuka så menar jag en liiiten liten svartsjuka. Sånt kan vara gulligt. Lite mer än så är bara skadligt.


wohooo (fan woho ser nästan äckligt ut, men ja hittar inget annat)

Jag här bockat av histologi quizzet. Det känns så skööönt. Jag är lättad. Fick 34 av 46 och 23 var godkänt.

Resultat känns väl okej. Kommer säkert bli lite sur om många i grupper har högre än vad jag har.. Men nu är jag nöjd tills imorgon iaf.



sånt här fick jag studera i flera timmar

mindre detaljer

Idag ska jag göra mitt quiz i histologi (celler o sånt i mikroskop). Vi hade tid från ons till sön att göra den. Det blir no surprise att jag är en av dem som skjuter upp sånt till sista minuten.
Tidigare renskrev jag lite. Sen tog jag paus och "preeeecis" när ja skulle logga in på datan och kolla på histologi bilder kom min bror och sa att han skulle in på datan. Okjag kan ta det lite senare tänkte jag, men det blev aldrig av..

Nu har jag suttit ett par timmar framför datan och försökt titta på bilder. Vi ska t ex se på en bild o förstå vilken organ det är i kroppen.

(här tog jag ett upehåll fr skrivandet och gick tillbaka till histologin, pratade med den tredje och en annan kompis och gick åter till histologin)

Nu ska jag skriva ut bilder, plugga in dem lite och sedan göra quizzet, som förhoppningsvis går bra. 

WE MADE IT

Jag fick ta en paus.. Hur härligt är det inte att jag sitter på balkongen just nu och bloggar? Mindre härligt är det att mamma röker bredvid...

Hahaha häromdagen blev jag medlem i en grupp på facebook som heter "vi som överlevde istiden 2010".
Vi är survivors hela högen. High fivee!


NEVER ENDING

Storstädning på G. Det är det näst tråkigaste som finns i denna värld. Det tråkigaste tänker jag inte tala om för er. Jag vill inte vara en dålig kompis som är oinspirerande...

Jag får onda blickar ifrån köket. Innan mamma förvandlas till något omänskligt borde jag röra mig mot min dammtrasa..

Hejdå blogg.
Hej mopp.


lite dagens

Idag var jag i skolan på förmiddagen. vi hade två ganska så långa föräsningar..

Vi har under veckan börjat kemi avsnittet. Den är inte alls så rolig som det vi har gjort hittils. Redan på första föreläsningarna var det myket att pressa in i hjärnan. Att föreläsarna inte var så bra gjorde inte saken bättre..Eller de behövde inte vara såhär.. Jag får sitta ngn gng o försöka titta igenom mina gamla kemi böcker så att jag till nästa gång inte tycker att det är för mycket.

Jag längtar tills terminen är över, jag längtar till den dagen då halva utbildningen e klar. Då börjar den roliga biten. Jag förstår inte varför alla tjatar om att de längtar tillbaka till studentlivet. Jag vet inte om jag också kommer göra det. Jag gillar inte att det är så mycket att göra just nu. Jag gillar inte att ja pendlar i hundra år till skolan. Men ni ska veta att jag samtidigt är mycket tacksam över att plugga något jag velat.

Annars flyter livet på. Har inte hunnit träffa tjejerna så mycket. Iförsig så har jag och den tredje pendlat tillsammans till skolan. Då blir det mycket att prata om, inte för det har hänt så mycket. Men bara för att... Vi kan sitta o överdriva saker, det är en av våra talanger..

ha det bra nu alla 


ja ni får oxå gissa..


PILATES

På gymmet idag gjorde vi en liten ändring. Istället för att köra på maskinerna så gick vi till pilates hörnan och började studerade tavlan med en massa övningar. Först började det med att vi pekade och sa "det där kan jag" "Oj det där ser riktigt svårt ut" osv.

Sedan var det dags att utföra dessa. Om någon iaktog oss just då kan jag nästan lova att de fick sig ett gott skratt. Vi rullade runt på golvet, var nära att krasha med väggar och tappade balansen lite för många gånger.

På tavlan med instruktionsbilder ser det så lätt ut. Ett leende finns också på alla bilder. Förstår inte hur de kan göra allt det där och samtidigt le. Måste vara photoshop..

uppdate..

Tur om ja hinner till nästa föreläsning. Fick vänta på bussen oxå. En gammal dam var pratglad, så ja fick stå o lyssna på henne. Nu e ja på bussen 5 min till föreläsningen... Det ser inte ljust ut

!!!!!!!

Ahhhhhh!! Dagen har inte börjat bra. Jag sitter fast i pendeln o väntar på att ngt tåg ska åka iväg från spåret. Jepp ni som känner mig ja skrev pendeln inte tåget. • Idag på morgonen höll ja på sådär skit mycket med väckarklockan, snooza snooza snooza tills ja märkte att ja va försenad. Ja tänkte ähh ja går till nästa föreläsning. Så låg där en stund. Sen kommer jag på att föreläsningen som jag ska missa är viktig!!! Ja går upp lika snabb som blixten ( heheheh ja de där låter som att ja spelar författare) kollar till mamma, för att ja ska be henne köra halva vägen med bil sen ska ja ta tåget. Hela vägen knns omöjligt då trafiken på morgonen brukar vara kaos. Ja ringer pappa, han säger jo du kanske kan hinna me bilen åk med den hela vägen. • så ja åkte under tiden märker jag att det är oooomöjligt att hinna i tid. Ja kommer inte hinna.• Jaa hursomhelst så lämnar mamma mig vid Älvsjö station. därifrån skulle ja ta pendeln å buss. Nu e klockan halv ja hade varit i skolan om typ 5 min om ja hade tagit t banan. Men neeej de gjorde jag inte. Ja misst första föreläsningen, men det får ja ta nu. • hoppas ni har en bättre start

Mars 16, 2010

Roligt att vi fått en kommentar om att vi uppdaterar för sällan. Trodde ingen brydde sig. Det här inlägget är för din skull du som kommenterade.

De senaste dagarna har jag hunnit träna några gånger och umgås med vänner. Träffade en vän som jag inte sett på länge. Det var roligt. En annan rolig eller en lite tragisk grej som jag fick höra alldeles nyss var att den där personen som jag skrev om för några dagar sedan, han smarta killen.
Det visade sig att han inte var så smart egentligen. Han hade åkt till stationen där jag bor och väntat vid t-banan. Det gjorde han tillsammans med en vän till honom. Sedan hade han trott att han hade sett mig och skrikit mitt namn. Alla hade hört det. Nu fick även jag höra det. Han har gjort andra sjuka saker men det tror jag inte ni vill höra.

Det var det..

Visste ni att det finns pyttesmå mandariner? Det visste inte jag!



De var för söta. Jag gillar lite surare mandariner.

men E vart är duuu

Här e jagg.. Det var ett par dagar sedan ja skrev ett inlägg.. efter min dugga så hade jag inte så mycket mer kraft kvar..

så va har jag gjort?.. vart i skolan.. vi hade cellslöjd där vi fick bygga något.. min grupp o ja byggdfe en ms-simulator, där man fick känna på hur det var att ha ms. det fanns även en liten tävlig i samband med det. min grupp trodde verkligen att vi skulle vinna.. ja trodde också, fråga mig inte varför...

när de äldre kursarna stod på scenen o ropa ut trean tänkte vi hehehe bra vi e inte trea.. samma sak när de ropade ut tvåorna.. heheh ett steg närmare mål.. vi stod där o människor från de andra grupperna stod o pekade på oss, men vi försökte vara lugna, vi ville inte go crazy innan vinsten.. ja tänkte.. det häär ska ja skriva om på bloggen hur vi vann o hur duktiga vi hade varit..

va hör vi blalbalblabla (en beskrivning), det låter inte alls som våran grupp.. vi kollade på varandra o började skaka på huvudet... gruppen utropades.. o de var inte vi..vi stod där försökte spela coola.. som att vi var ok med det. vi var inte .. min grupp är tävlingsinriktad... de började prata om hur bra vi hade varit o att det egentligen borde vara vi.. ja stod tyst o sa inget.. sån dålig förlorare e inte jag... istället tänkte ja get over it folk.. men ja sa inte det..

här kommer en bild på våran similatorr



världens snyggaste hjärna.. inte sant?

ÄR TOM I HUVUDET

här är jag vännen här..

jag har tänkt mkt de här dagarna. på allt och inget. mitt nya jobbschema gör mig deprimerad.. okej liksom de ringde mig och frågade om jag ville jobba men hur skulle jag veta att det de egentligen menade var JOBBA IHJÄL DIG.

Sen har jag sagt åt de att jag måste få ledigt första veckan i april i och med konferensen men nej. Fast ska fixa det ändå. Det jag ser fram emot nu är att jag ska få en gäst hem till mig. En svensk tjej som jag inte känner ännu. Fast nu börjar jag känna en liten oro. Hon kommer ju tycka att vi är helt sjuka i huvudet. Vi kan inte prata med varandra utan att det låter som att vi tjafsar. Antingen så ska vi spela som att vi är en lugn o fin familj.. eller bara lägga ut alla korten på bordet. Det kommer bli alternativ nummer två.

Pratade med pappa idag. Fick höra att hans fru var väldigt sjuk och låg i sjukhus. Jag ringde henne och för första gången fick vi en lång och fin pratstund. Brukar vara ganska kyligt mellan oss. Har nog aldrig givit henne en riktig chans. Funderar på att besöka henne.. kanske

vart är G??

ja har smsat henne idag tidigare.. inget svar. hon håller fortfarande på me snålerigrejerna.. 

:)

Solen skiner fortfarande. Våren e här. Man kan inte låta bli o le lite för sig sj.

IDAG ÄR JAG EN TUPP

Jag är en riktig sovare. Vaknar aldrig innan tolv. Lägger mig sällan innan tre på natten.. Igår somna jag runt fyra på natten och nu är jag uppe.

Jag gjorde en sorglig upptäckt igår. Hur många kuddar sover ni med? Jag har två kuddar. En mjuk, en hård. Var 10de minut skiftar jag mellan den hårda, den mjuka och ingen kudde alls. Mina sängvanor betyder bara en sak. Jag är förvirrad.

Någon annan som är förvirrad/konstig är E. Häromdagen pratade vi om olika maträtter och vilka saker vi absolut inte kan äta. Hon kan absolut inte äta äggvita. Jag vet inte för hur länge sedan så hade Es pappa lagat laxpudding. Detta hade gillats från Es sida. Efter det hade laxpuddingen tillagats ett flertal gånger och hon hade tyckt om det jättemkt. Hon hade tyckt att det vita yttre lagret på puddingen var väldigt fascinerande. Tills en dag då hon fick veta att det var äggvita. Total bojkott. Äckligt. Ja, hon tyckte att det var jätteäckligt på riktigt.

Jag tänkte tyst för mig själv att det var såå konstigt. It dont make sense. Kunde inte förstå alls.
Efter si sådär 2 minuter började vi prata om min favoriträtt. Entrecote. Hon gav mig den tragiska nyheten att specialiteten med denna rätt är att den är fettig vid ena sidan. Näääheej inte alls det har jag aldrig sett!

Tydligen är det så. Gissa om jag verkligen inte gillar den längre?


snart ska jag till Bauhaus för att hämta ut mitt schema. roligt med lite jobb

ANTINGEN SÅ ÄR JAG FEG ELLER...

Har precis kommit hem efter en dag med mamma och syster. Vi promenerade till ett litet köpcenter. Om man ska ut med min mamma behöver man en heeel del tålamod. Mina kompisar kan bekräfta det. Tyvärr så var det inte bara min mamma som satte mitt tålamod på prov idag.

I en butik där hon prövade ett par jeans jobbade en kille. Jag gillar inte när folk springer efter en och frågar om man behöver hjälp. Eller om man kommenterar varje plagg jag studerar. Gillar inte heller om man öser med komplimanger bara för att få en vara såld. Allt detta fick jag gå igenom. Slutligen när mamma har bestämt sig för ett par känner jag en lättnad. Jag ska betala sen är det över. Huuh.

Men nej, butiksbiträdet nöjer sig inte. Han vill irritera mig ännu mer.

Han: Bra val gumman. Du kommer bli nöjd.
Jag: Hehe mm jo (kalla mig inteee för gumman!!!)
Han: Då blir det X kronor gumman

Om han kallar mig för gumman en gång till då jävlar. Då vet jag inte vad jag gör!!!

Han: Tack gumman. Ha det så bra sköt om dig.... gumman
Jag: (#¤%&/¤#%&/¤%&/!!!) Tack, detsamma!

Mission complete

Duggan e över. Det e gick bra. Mitt sjförtroende ligger högt uppe nu. Not Good! Nu tänker jag uuu ja e skiduktig o ja pluggade bara 4 dagar, skäms på er andra!! • Faaaan de e verkligen inte alls bra att tänka så. Ja kommer pladask falla ner.

halloo vill do gifta?

För två tre dagar sedan stötte jag på en person. En kille som är riktigt smart. Alltså einstein smart. Fin var han också. Han kan räkna ut konstigaste grejerna och på spel är han helt otrolig. Omöjligt att vinna över honom. Först iakttog jag honom och han var väldigt kylig mot tjejer. Han dissade alla hit och dit. Mig dissade han inte. Fast jag försökte inte med något så fanns inget o dissa egentligen. Kanske borde nämna att jag gillar smarta personer. Är man smart och lång då ligger man bra till.

Hur som helst så började vi prata. Jag som har försökt att ta avstånd från killar riktigt ordentligt påminde mig själv om det hela tiden. Det gjorde jag också. Så efter 5-10 minuter sa jag till honom från ingenstans att jag inte alls var intresserad utav någon kille eller något förhållande och om någon vill gifta sig med mig så får de ta det med min familj, inte mig.

Jaha, freak, tänkte han nog då. Men jag visste att det skulle komma..

Idag säger han till mig att han har gått o blivit helt kär och att vi ska gifta oss på ett eller annat sätt.
Sa jag något konstigt? Har jag inte gjort mig tydlig? Vad gjorde jag för fel? Dessa var några frågor jag ställde honom. Men jag var tydligen jättetydlig.

Ju mer jag försöker gå bort från killar desto svårare blir det. I get it, prövning.

E får en fråga i vårdcentralen

Dagens fråga gick till E.

"Är du född i Sverige?"

/ The imports friend G


!!

fan.. jag glömde ge henne tian.

här ska det stå en rubrik...

Tänkte skriva lite..

Snart ska jag träffa E. Det var så länge sen känns det som. Hon ska vaccinera sig. Det måste hon göra i och med hennes utbildning. Hennes utbildning är riktig tuff. Fast jag är inte det minsta orolig, jag vet att hon fixar det!

Jag minns våra första dagar i gymnasiet. Alla i klassen trodde att vi skulle hoppa* av. De frågade oss nästan dagligen om när detta skulle ske. Jag blev alltid irriterad.

Hah! Idag har vi sett vilka som hoppat av och vilka som håller på att komma långt! De fick sina fördomar failade medan mina blev bekräftade.

Nu måste jag rusa för att E har redan gått ut. Japp jag är rädd för henne. På riktigt.


*de trodde det för att vi kommer från ett visst land. Vårt folk anses vara dumma... hahaha


forts. för jag antar att ni o ja inte har bättre för oss

 


allt för att inte plugga.. verkar det som iaf när ja håller på me bloggen

PS. ser ni hur rädd G e så fort hon säger freak säger hon ja skoja o lägger till "hehe smiley". det vet hon att hon måste. så mäktig e en viss E


G undrade om ja hade haft dugga den 3:e (så här har vi det dag in o ut)

Nej ja har nu på tis ins. Ja vet inte hur d ska gå. Får se. Måste plugga på mycket!! Va gör du de här dagarna. Du svara aldrig på mitt svar till dig igår. Den va va gör du ? Ignorerarrrr du mig (du fattar sarkasmen va) el e du bara snålll ( nej ingen sarkasm där inte!) hahahahah en katt hoppa ner från ja vet inte vilken våning. Nej ja försöker inte få "the akward moment" over. Katten dog inte. Den landa på alla fyra. Precis så som de sägs om katter.  

Min tur

G har nu skrivit sin tenta. Om jag inte visste det borde jag förstå det av det SMS hon skickat, där hon frågar om jag vill hitta på något, första gången på länge. • Nope det kan jag inte, nu är det min tur att plugga. Det borde ha varit det för länge sen. Jag började plugga igår. Det är inte bra. Det finns mycket att lära in sig. • Det skulle inte göra så mycket att göra om duggan, om jag inte hade skämts över att erkänna att jag kugga för gruppen och alla andra som frågar. • Jag har ett Berg att plugga på. Högen jag inte gått igenom är hundra gånger större än den jag har gått igenom. • Om jag trots allt det här klarar av duggan kommer jag att ha världens sjförtroende. Vilket inte är bra för mina vidare studier. Men det är det enda möjliga bra just nu. Så vi får be (jepp ni me). Och jag får kämpa ihjäl så kanske det blir en läxa me stora bkstvr.

jobbigaste dagen på länge

Denna dag kan lätt läggas till "jobbiga dagarna i mitt liv" listan. Jag hade en salstenta idag kl 09.00 i Gävle. Det innebär att jag måste ut hemifrån 04.30. För att gå ut hemifrån 04.30 måste man vakna lite tidigare för att duscha och äta.

En timmas sömn blev det. Det blev krångel med tågen. Jag var nära på att vända och åka hem för att jag hade tappat hoppet. DÅ kom det ett tåg. Visserligen skulle tåget inte åka till Gävle men det lämnade av mig i en annan liten håla. Därifrån fick jag ta en buss som tog mig till Gävle. Jag skulle enligt tidtabellen vara framme 09.05 vid Gävles central station.

Bussen till skolan går hel och halv så jag missar den med fem minuter. Att gå till skolan tar va 20 minuter. Ännu en gång förlorade jag hoppet men jag hade ändå åkt så långt. Kanske skulle jag bli insläppt.

Precis när jag går in i tentabyggnaden står det en tentavakt där och skäller ut några utbytesstudenter. De hade inte "markerat" sina platser i salen och därmed fick de inte skriva tentan. Jag var så otroligt trött och besviken.

-Ursäkta mig, jag är försenad men jag är anmäld till tentan. Får jag skriva den?
-Självklart kom med mig in så ska jag ge dig din tenta.

Chock. Lite glädje. Hon var så himla trevlig. När jag började skriva på tentan kom hon till mitt bord och frågade om jag inte hade något att äta med mig. Nej sa jag. Resten hörde jag inte för hon pratade så tyst.
Hon hade senare ett flertal gånger gått ut till vänterummet där min lillasyster satt och frågat henne om hon hade någon matsäck eller något att äta som hon kunde ge till mig. Hur söt?

Vägen hem var det värsta. Jag var helt slutkörd och ville bara sova. Självklart blev det inte så. Ett gäng satte sig bredvid mig. Inte vilket gäng som helst. Utan ett gäng som älskar att prata. Helst struntsaker. Japp. De diskuterade hur man skulle kunna döda en människa med ett BAMSE PLÅSTER. Bamse plåstern är enligt detta gäng den vänligaste prylen som finns. Så därför var det sååå himla rooligt att komma på hur man skulle kunna förvandla denna vänliga sak till ett mordvapen.

Andra kommentarer som de kläckte ur sig kunde låta "Oj, nu bet jag på min halstablett" som svar fick denne "då är det kööört". De hoppar väl av i Uppsala tänkte jag. Alla hoppar av där..

..men inte denna gång.


när jag inte trodde att jag kunde bli dummare..

Igår skämde jag ut mig totalt. Eller egentligen inte för att ingen vet om det här ännu. Dock kommer jag göra det nu när jag skriver det här.

Hur som helst. Igår började mitt nya internet gälla. Tidigare hade jag comhem, idag har jag stadsnätet. När jag klev upp och satte på datorn så upptäckte jag att det inte fanns någon anslutning. Men vafan är det nu då tänkte jag. Kom på snabbt det här med bytet så jag drog ur kabeln från comhem modemet och satte den på det nya.

Inget hände.

Åh så typiskt att allt ska krångla. Inget går ju rätt. Fatta vilken jobbig kund jag är som tänker ringa och klaga redan på FÖRSTA dagen. Tänkt som gjort. En stackars kille svarade på telefonen. Han lät ny och rädd.

Jag: Hej, internet fungerar inte, jag har anslutit kabeln till modemet men det är ett rött X på datorerna där nere vid högre hörnet.
Kundtjänst: Har du använt kabeln tidigare? Har den fungerat som den ska förut?
Jag: Ja
Kundtjänst: Vad konstigt.. Det ska inte vara några problem.
Jag: Mm, men nu är det så..
Kundtjänst: Har du fått en gul kabel?
Jag: (förvirrad) Vah vadå gulkabel nej det har jag inte skulle man ha fått en sådan?
Kundtjänst: Nej

Tystnad

Kundtjänst: Lyser det på modemet
Jag: Nej. Vad är det som ska lysa? Det finns inget som kan lysa. Eller finns det?
Kundtjänst: Nej. Egentligen inte. Jag vet faktiskt inte vad som är problemet. Det kanske går om några timmar
Jag: Ok men jag ringer dig om några timmar då.


Max 15 minuter senare kommer min lillasyster hem och ser mig kämpa i hallen (modemet sitter högt upp i hallen precis vid ytterdörren). Jag berättar argt vad det är jag sysslar med och att allt alltid går åt helvete.
Hon tittar på modemet och säger sen "syster, du har inte satt på strömmen".


Den feta svarta kabeln var alltså ute och hängde. Omöjligt att missa. Ingenting är omöjligt.

G


plugg

Ännu en härlig dag från skolan. sitter uppe på biblioteket. ska börja plugga på min dugga snart. jag har labb kring tre tror jag. tänkte sitta här tills dess. inte på datasalen utan i tysta rummet utan datorer. då blir det nog bra. därefter ska jag till SU (sthlm uni) ska på föreläsning där.

ses sen.

RSS 2.0