läxor läxor läxor

Nu sitter jag framför datan. Jag har nu bestämt mig för att göra klart alla mina uppgifter. Det borde inte ta så långt tid. Sen kommer det att bli otroligt skönt att inte ha något att göra, i två dagar sen kommer uppgifterna att rulla in.

Jag tänker ibland om jag orkar. Orkar jag studera i ungefär 5 år? Det kommer att bli svårt jag vet. Men det känns som att ja kommer att vara otroligt nöjd när jag är klar.. Så jag fortsätter..


irriterad

Ååh vad jag är arg. Alla i hemmet irriterar mig. De verkar ha kommit överrens om att driva mig till vansinne.
Sen kan det bero på att jag somnade på soffan igår kväll. Tänk att ingen väckte mig för att säga "gå till din säng". Enligt de så har de gjort det men jag ska ignorerat de. Haah, det tror jag inte på!

Min mamma ska alltid leka professor. För någon timme sedan när vi kollade på bilar från blocket så hittade vi en svart bil. En vanlig liten svart bil. Då säger hon "det där är en sportbil den har säkert hög försäkring" (är det ens så att försäkingen e högre på sportbilar?).
Då säger jag "nej det där är en vanlig bil ingen sportbil". Sen sätter vi igång med nej jo nej jo nej jo. Till sist går hon till köket och där hör jag henne klaga och säga att jag leker professor, bil professor.

Come on!!!


hej

jag kommer inte på något att skriva :D

sov gott allesammans:D

Godmorgon!


Jag blev väckt kl nio av mamma. Hon vill handla.

Bilden nedan är ifrån en möhippa. Vi åt i en restaurang i stan. Alltså, vi visste inte, eller vi förstod inte menyn där. Så vi sa det vi trodde var rätt (?). Efter ca 20-30 minuter började servitörerna droppa in. En efter en, efter en, efter en. Det tog aldrig slut!!! De hämta två stycker extra service bord för att vårt bord blev för fullt. Alla vi satt med hakan nere i marken. Vi fattade inte vad som hände. Sen kommer en dansös och börjar dansa runt vårt bord.

Det blev bara för mycket för lilla mig. Sen när vi hade ätit oss proppmätta kommer en servitris och frågar om de kan hämta in huvudrätten. Whaaaatt??
Det blev mycket skratt den dagen. Bilden ni ser här nedan är första rondens mat. Alltså INNAN huvudrättens inträde.






/ G


trötter

Just nu är jag helt slut.

Min kropp är överkörd. Min hjärna är överbelastad. Min själ.. jag vet inte.

Ska försöka sova nu. Förhoppningsvis somnar jag snabbt. Hatar att ligga där i sängen och inte kunna sova fast än jag är jättetrött.


Godnatt  /G


gym babe (mom)

Igår på gymmet hände något roligt. En kompis till oss hade dragit med sig sin mamma för att hon också skulle träna. Det var alltså hennes första gång. Mammas sattes direkt på trampmaskinen och sedan satte hon igång. Jag joggade, den tredje cyklade och de andra tjejerna gjorde annat men INGEN varken kollade eller iaktog mamman. EFter sisådär tio minuter hör jag att dottern till mamman skrattar ihjäl sig och skriker "vatten vatten!".

Jag tittade runt omkring mig för att förstå vad som var så kul. Då såg jag mamman som numera var tomatröd och andfådd så det finns inte! Hon försökte säga något och pekade hit och dit (hon ville ha vatten).
Sen så fick hon vattnet och det klunkade hon i sig snabbt. Direkt efter började hon hosta och blev ännu rödare! Tjejen som gav vattnet blev så arg på dottern och sa "om du lägger största styrkan till tanten så är det klart att det blir såhär!" Fast det sa hon på vårt språk vilket gör det hela roligare.
Alla vi tjejer på gymmet började skratta högt!

Den där mamman och jag jobbade tillsammans i Bauhaus. Hon är så go. Förresten, de har ringt mig från Bauhaus igen. Jag ska få jobba där nu snart (april).



Bloggen ska göras om lite. Jag vet att den är jätteful just nu. Inte för att den kommer bli så mycket finare men...

G

Nya tag

Jag är förkyld. Fast inte en såndär besvärlig förkylning som tur. Om en halv timma ska jag gå ut hemifrån och träffa min kompis. Vi ska promenera till gymmet och det snöar som bara den. Jag älskar snö.

Jag har bestämt mig. Nya tag gäller. Nu ska jag fokusera mig på skolan och fixa det jag inte har klarat. Till sommarn är jag klar förhoppningsvis och då ska jag börja söka jobb. Jag ska bli bättre när det gäller träning också. Till sommarn är jag en färdigutbildad hulk!!! Därmed basta.




Jag vill också passa på att tacka Mette! Du är min favorit läsare och den enda som kommenterar. Tack!


livet genom andras ögon

Idag föreläste en kirurg för oss. Hon hade arbetat sex veckor åt gången, ett par gånger i Etiopen.

Hon berättade att människorna där inte hade råd med behandlingar. Oftast kom patienter inte förns de var riktigt sjuka. Vi fick se på bilder på olika sjukdomar som drabbade dem i fattiga länder. Exempel blev sköldkörteln större och de hade stora bulor i halsen, detta var pga brist av jod som finns i salt. Hur många har problem med det i Europa.

Det fanns så mycket annat som hon berättade om. Brännskador fanns det inte mycket att göra åt. Det var inte vanligt med hudtransplantationer. Antingen så dog man eller blev svårt skadad för livet. Människorna kunde även få cancer för att såret hade infekterats.

Vi fick under hela föreläsningen följa hennes historia med bilder som hon hade tagit. Vi fick se alla sjukdomarna som hon pratade om. Det fanns även en bild på bokföringen som man hade på sjukhuset. Jag tittade igenom. Den dyraste operationen kostade ungefär 300 birr. Det är tydligen en månadslön för en hyfsad betald person i Etiopien. Samtigt är det 300 kr..

Man tänker till lite.. 300 kr som inte betyder så mycket för oss men ett liv för dem.


Congrats are in order

Här med gratulerar vi G, som har tagit körkotet..

Uuuuuu äntligen jippiee!!.. Nu slipper jag köra :D

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Jiiipppiiiii

Jag har tagit körkortet!!

JÄVLASKITJOBBIGÅSNA. Det var jobbigt fyfan. Äntligen.
Jag tog uppkörningen på andra och teorin på den tredje gången. Första gången jag skrev teorin var jag 18 år. En riktig kaxig 18 åring. Jag fick 48 poäng och där sänktes mitt självförtroende.


Missar jag gjorde på min uppkörning idag:

- Körde på trottoarkanten ett flertal gånger vid backning runt hörn (skyllde på snön)
- Stannade inte där högerregeln gällde och det fanns en bil på min högra sida.
- Överskred hastigheten på en 70 och en 30 väg
- Stannade mitt på en korsning
- Bytte körfält tre gånger på en och samma väg. Alltså alla byten skedde efter varandra

Han blev nog kär i mig. Varför skulle han annars ha godkänt mig?


G


:D

Hahahaah herregud, hur gammal är du? Spermier heter det. Inget pinsamt med det! Du är fifan 21!

Haahah åter herregud! :D


Du var en prick

Rubriken kanske borde varna om bilden här nedan. För er som inte gillar fötter, KOLLA INTE!
Samtliga fötter tillhör mina kusiner. Jag fascineras av utvecklingen som sker hos människan. Titta bara på den lilla foten! Den andra foten är minst 500% större.
Den lilla foten är tillochmed gigantisk om man tänker på hur liten man är från allra första början. Tänk er, man är bara en liten prick. I den lilla pricken bildas händer, fötter, hjärta, hjärna, skelett och miljarder andra celler. Om inte det här är ett mirakel, vad är då ett mirakel?
Tänk att just DU vann när alla prickar* simmade mot mål. Det var miljoner med prickar som ville samma sak som du men du vann! Hur coolt? Alla vi människor är alltså speciella. Vi är vinnare hela högen!





Att en bild med fötter fick mig att tänka på det.. jag är lite vrickad.

*jag vill inte skriva vad jag menar med prickar men ni förstår?


Min dröm

Alla har fantasier och drömmar. Ibland slår de in. Många utav mina drömmar har slagit in faktiskt men det finns fortf en massa massa drömmar som inte har gjort det.
Om jag fick välja hur mitt liv skulle se ut i framtiden skulle det se ut såhär på ett ungefär:

- En takvåning i stan med en fin terass (hellre det än en stor villa)
- En kock!! (största drömmen)
- Många barn (som jag inte ska ta hand om utan någon annan, kocken kanske?)
- Resor hela tiden! Många weekend resor och många solresor
- Stor släkt/vänner/grannar som man träffar ofta
- En bra man (snäll, snygg, god, rolig, SMART, påhittig, ödmjuk, lång, rik.. listan e lång)
- Rik
- Vara en god människa som aldrig gör något fel!
- Hemmafru


MEN sen har jag realistiska drömmar och då skulle det se ut såhär:

- En takvåning i stan
- Två barn
- Resor en under vintern och en under sommarn minst
- En bra man
- Ett bra jobb
- Försöka vara så bra som möjligt som människa


Jag kommer nog aldrig ha en kock. Stor släkt har jag inte heller. Jag får paxa Es släkt eller den tredjes.


golden oldies

Jag sitter i skolans bibliotek och väntar på den tredje. vi ska käka.. G ville inte komma in till stan. det är nog lika bra det, att umgås 24/7 med henne börjar bli uttjatat..


Ang hennes inlägg om lösenord:

Jag har inte haft något av lösenorden, däremot har är mina bröders lösenord 123456 och jag loggar in i deras dator.

Jag känner även behovet av att nämna att G en gång i tiden trodde hon härjade i trakten. Det var kring år 2000 då G var .. ja ni får räkna ut hur gammal... Hon var iaf en unge och precis som alla även hon playahead. Och vad hette hon!!

gansta_queen :D

jaa.. G trodde starkt på det där med att hon va gansta  (detta är inte påhopp!! hon själv nämnt gick hon runt o rappa massa rap). Jag hette dreamcatcher (och och!! det är bättre än GANSTA_QUEEN!!!) :D..

löv yaa //princess E

10 mest vanligaste lösenorden på nätet

Top 10
1. 123456
2. 12345
3. 123456789
4. Password
5. iloveyou
6. princess
7. rockyou
8. 1234567
9. 12345678
10. abc123

Jag har haft alla förutom princess rockyou och iloveyou. E hade säkert de! Princess E.

WARNING WARNING!!!

Logga in endast för att varna er. G har skrivit ett BLONDINBELLA-INLÄGG!!

SCROLLA INTE!!!! (tiden är dyrbar, kort sammanfattat!!!)

En ändring

Helloww. Igår gick våra gäster kl 3 på natten. Vi hade väldigt roligt. Våra grannar måste hata oss för vi e jättehögljudda. En som inte förstår vårt språk skulle kunna tro att vi bråkar hela tiden. Det gör vi iofs.

Juste. Har ni tänkt på hur mycket tid vi slösar framför TVn varje dag? Själv tittar jag på tv endast på nätterna när jag inte kan sova. Då är det helt sjuka program. Så, jag har bestämt mig för att inte titta på TV mer. Jag ska försöka iaf. Tiden är dyrbar, för dyrbar för att sitta och titta på en ruta.

Er tid är också dyrbar. Inte bara min. Så ni kan väl också försöka att minska på TV tittandet. Kanske en minskning på 30 min varje dag? Då kan ni läsa en bok, tidning, läsa intressanta saker på internet eller leka med syskonen? Om ni blir nöjda med det kan ni fortsätta att minska tittandet ytterligare.

Vi skulle bli så mycket klokare av det. Tänk på saken!

Önskar er en trevlig kväll. / G

läxor

Sitter hemma.. Borde börja med mina läxor. Jag har inte värsta lusten, men jag måste göra klart dem. Dessutom ska ena presenteras med powerpoint och jag har inte powerpoint på den här datan. Det borde inte vara så svårt, men det är liksom första veckan på utbildningen och redan två uppgifter. Det visar hur kämpigt det kommer att bli.

Mm jag borde inte tycka synd om mig själv. Det går nog inte så bra då :D.. Jag ska kämpa. Förhoppningsvis kommer jag ganska långt idag och kan vila ut imorgon. Sen är det måndag. Tiden går snabbt, man hinner inte göra så mycet anant.

Jag har en regel, eller jag får dåligt samvete om jag går ut dagar då jag har läxor, tentor osv. Så därför brukar jag inte gå ut dessa dagar. Istället sitter jag hemma och tänker på att jag måste göra läxorna och träna på tentorna. För det mesta gör jag inte alls så mycket. Men det känns bättre. Jag vet att om jag hade gått ut skulle jag ångrat det. Jaa så nu sitter jag här, framför datan och vet att jag borde gå upp. Vi får se..

ses sen/ E 

..

Jag sov sent igår. Sex på morgonen. Väcktes utav en stressad mamma som skällde ut mig. Det var några gäster som var på väg mot oss och jag var den enda hemma. Det var trevligt med gästerna. Nu är de ute med min mamma och handlar. Senare kommer min kompis hem till mig. Ser framemot det för jag har riktigt tråkigt just nu.

Live

Sitter i föreläsnigssalen. Författaren Agneta Pleijel föreläste för oss. Hon var duktig och inspirerande. Under rasten fick vi hennes bok, Drottningengs chirurg signerat av henne, den ska jag läsa. Vi fick även kaffe o bullar, det har vi fått i princip sen vi började, så det är gansk lyxigt. Bensträckan håller på o tar slut. Ses sen

sömnlös i stockholm

Har inte kunnat sova ännu. Det finns ett spel som heter Okey. Sjukt kul. Har suttit framför spelet ett bra tag.
Man är fyra som spelar och oftast så är man ett par. Jag o E brukar möta andra människor. Det är roligt.
Men jag förstår inte vf killar alltid ska försöka haffa en? De ser en bild och sen whoopp. Jagkanske är en pedofil.. pervers..schizofren ja alltså vad som helst. Jag skämdes ihjäl mig alldeles nyss när en kille försökte flörta och min partner var en barndomsvän till mig och han såg allt som skrevs. Jag antar att han också skämdes för att han loggade ut från spelet. Då ville jag bara försvinna.

Nu ska det sovas.

Rör ej

Om ni undrar vilket land den tredje kommer ifrån så nej hon är inte från Pakistan!

Gud vad statistiken sköt uppåt idag. Jag borde skriva hatinlägg lite oftare. Ska fundera över vad jag ska börja hata härnäst.

Idag hände något sorgligt. Jag var ute och shoppade. Efter ett tag blev jag trött så jag ville sitta medan de andra skulle in i en butik. Jag satte mig mellan två gamla människor. Ena var riktigt gammal och darrade rejält. En utav tjejerna som jag känner sa lite diskret till mig "akta dig från tanten, rör inte henne". Hon såg äcklad ut, tjejen jag känner alltså. Just då sa ja ingenting. Efter några minuter ville tanten gå upp men lyckades inte. Hon ville ha hjälp och peta på mig och gav ifrån sig lite ljud.

Undra vad tjejen skulle gjort om hon hade suttit där. Struntat i tanten? Hur kan man vara så fientlig, speciellt mot gamla människor?

Efter att tanten gått därifrån så började den andra gamlingen som var en man snacka skit. Han sa "den tanten är här varje dag och hon kan inte ens gå". Han var inte mycket stadigare han själv. Det sa jag inte förstås.


Curry så det räcker

curry i köttfärsås.. mmm.. ja vet inte hur mycket det där smakade faktis.. jag undrade lite vem personen som du gick till träningen kunde vara eftersom du itne nämne något. detta avslöjades så fort du sa "lade i curry.." det måste vara Den tredje.. hon lägger curry i allt jag fattar inte varför. det passar ju inte med allt. maten blir inte bra.. ja brukar säga till henne.. -den tredje, lägg inte i konstiga saker nu när jag är bjuden hem till dig, du vet ja gillar inte. då brukar det inte bli..

jag vet inte hur måga goda recept som jag har gett henne. ändå så går det fel. en gång så hade hon lagt till curry i en av världens godaste soppor.. hon lägger curry och allt annat som hon hittar i köket när hon lagar mat.
hennes lasagne däremot är jättegod. Om the secret är curry i den funkar det verkligen. Den tredje.. jag säger härifrån laga lasagne åt oss igeeeen!..

PS: Fan har era telefoner gått sönder eller! Ni kunde ju ringa till mig oxå!


Så är det

Jag vill dela med mig om en tanke, eller rättare sagt ett faktum. Många kommer att ta illa upp men jag bryr mig inte. För de som kommer att ta illa upp är de som är hjärndöda och sjuka i huvudet. De bryr jag mig inte ett dugg om. Vet ni vilken störd grupp jag talar om? KILLAR. Jag har länge funderat på varför de ens finns? Det finns bara ett svar. För att vi tjejer ska utnyttja de. För det är de. Utnyttjade. Det roliga är att de inte vet om det. När de läser det här kommer de fortfarande inte tro på det. Varför? Noll kapacitet. Vad älskar kvinnor? Barn. Det är det män kan ge kvinnor. Vad älskar kvinnor? Pengar! Det är det män ger kvinnor. Männen sliter (rätt åt) minst 5 dagar i veckan, kommer hem, sover och sedan repeat år efter år efter år. HAHAHAHA! Så att kvinnan städar lite hemma och lagar lite mat. Och? Det är inte ens jobbigt för kvinnorna men det klagas över detta bara för att männen (som redan är så dumma) inte ska tänka "men öööh vf sliter jag när du lever livet". Exakt. Det är bara en ursäkt så att ni inte ska kunna säga något. Jag vill inte ens gå in på hur lättlurade de är. Hur lätt man kan få de att falla för en. Vissa gillar lite hud medan andra gillar lite uppskattning och bekräftelse. Ni är försvarslösa. Stackars er

Ett meddelande

Vi kan inte godkänna kommentarer där ni skriver på ett annat språk eller där ni avslöjar oss. Inte för att vi har många läsare... men kanske en dag! Hahaha

Gissa vem som har lagat mat

Japp, jag. Jag kan säga såhär. Under två år bodde jag själv i Gävle. Jag lagade inte mat en endaste gång. Kanske några gånger då men isånnafall tillsammans med en kompis. Aldrig själv. Antingen skickade mamma mat till mig eller så åt jag ute. Jag var så trött på alla i min klass som klagade på att pengarna inte räckte till. Hur fan går det till när jag som äter ute varje dag har pengar över i slutet av månaden tänkte jag. Nu har jag kommit på lösningen till pengaproblemet. Sluta festa! Om dagen då. Under eftermiddagen tränade jag och min kompis. Vi körde hårt idag. Efter träningen var vi tvugna att skynda hem för att hinna med en grej. Sen blev vi jättehungriga och det fanns ingen mat hemma. Så vi lagade mat. Spaghetti med köttfärssås blev det. Min kompis la i curry i köttfärssåsen. Man kanske gör så? Men det låter sjukt! Det blev gott iaf. Alltså har jag ännu inte lagat mat helt själv. Jag vet att jag KAN OM JAG VILL!

RE: Hurraaa!

Ok ok det här sa jag inte tidigare för att vara snäll, men mitt ego tillåter inte mig att vara tyst längre. Vad jag utelämnade i mitt inlägg om 87an tidigare var att hon hade kollat fel. Hon hade bara sett framsidan av bloggen. Denna framsida innehöll typ tre E inlägg och hundra G inlägg. Så procentuellt vinner jag. Sen när hon läste fortsättningen tyckte hon inte alls att G var roligast! Sååå G fortsätt spinna hjärnan, jag är ingen lätt match :D (du vet vilken typ av leende det där är)

Hurraaa!

Hahaha E jag är roligare än dig! Jag kan tänka mig att hon har tagit det riktigt hårt för enligt E så är hon rolig, roligare än mig iaf. Men 87an du vet bäst bro!! Du är min favorit läsare från och med idag.
Ser ni Es desperata försök på ett roligt inlägg här nedan. Var lite diskret åtminstone!

Nej men hmm.. nu har jag inget o skriva.. är väl inte så rolig trots allt..
Häromdagen var jag ute och åkte pulka. Det var en isbacke som vi åkte på och fan vad jag fick ont. Men kul var det!

Nu måste jag plugga lite..

Dagen

Idag var jag i skolan. Det var upprop, och man fick träffa hela klassen. Jag kom sent, det blev strul med bussen delvis pga min egenskap som tidsoptimism. Jag snackade med ett par av dem, de verkade trevliga. Vissa kändes lite fejk eller kanske inte min typ av människor direkt. Det var många pratare, men det var inte jobbigt. Bara intressant.

Mot kvällen åkte jag till bio med kompisar. Vi såg Snabba cash, den var bra men handlingen i boken var bättre. Det kändes lite " hmm ja får tänka att det här är en annan film". Jag kommer ihåg att jag gillade Jorge när jag läste den. Det var något med honom, han verkade ha ett hjärta. Visst var herr Kinnaman snygg, med Jorge är fortfarande min favorit. När jag läste boken antog jag att hans namn uttalades George, men jag tyckte att namnet Jorge skulle uttalas lite från halsen. Jag berättade för den tredje och vi skrattade. Till min förvåning ser jag att han namn uttalas så som jag ville i filmen, det var kul.

Nu ligger jag på soffan. Jag borde lägga mig, med det kommer inte bli så, jag vet. Jag får se vad jag hittar på. Ses sen :)

bloggen... NEJ NEJ denna namnges "87an"

Pratade med en kompis om bloggen.. frågade om hon hade sett den.. nope.. inte så konstigt med tanke på att vi inte setts på ett tag. Att säga det över internet kändes lite hmm.. Denna kompis kommer att återkomma i bloggen. Vi kallar henne för 87an.

87an är en av mina tre bästa vänner. Hon är min barndomskompis, jag kommer inte ihåg när jag först träffade henne, så länge har hon funnits. Om man sätter 87an, G, den tredje och min kusin i ett rum, skulle man kunna få fram nästan allt som finns om mig. De vet nästan alla updates i mitt liv. De är dem som får höra allt först, kanske endast.

Hon sa nyss att hon hade läst bloggen.. tyckte den var rolig.. när ja frågade vilka inlägg som var bra, nämnde hon två G inlägg och ett E inlägg. INTE BRA. The Game is ooonnnn.. Im back on the track.. G kan inte vinna...JAG kan inte FÖRLORA.. Den här vinnarinstinkten är inte bra jag vet. Men den finns där! Den har alltid funnits där. Den har stört mig, faktum att jag ibland kan bli sur och känner bitterhet hatar jag djupt.

Jag och hon har haft bra tider genom åren. Allt har inte åkt på hal is. Men hon finns där det vet jag. Mina "va gör du sms," svaras direkt det vet jag och hennes med. När vi var barn uppgicks vi ofta, varje dag.  Hon var min apkompis, min kompanjon då vi apade oss i träden. En av dessa gånger klättrade vi i ett träd på gården. Satt där kanske ett tag kommer inte ihåg. Trädet var inte så högt. Jag klättrade ner. Det var 87ans tur.

Något hände och istället hängde hon i trädet. Den var hennes armar som var som ett "T" som hade fastnat mellan två grenar. Vi skrattade. Hon hängde där och kunde inte göra något. Hon blev trött. Hon såg så rolig ut jag kunde inte hålla mig för skratt. Hon sa, - Ja kastar mig ner, jag orkar inte längre. Jag kommer att dö.- Nej nej kolla gör såhär,, nehe,, men gör sådär..-Nej det går inte ja orkar inte. Jag ska dö nu. Jag skrattade. -Nej håll uuut ahahah. -Nej E, jag dör nu.
Jag kommer ihåg räddningen. Den långa kvinnan från gården, som vi inte var jätteförtjusta i. Hon kom till trädet mellan buskarna, lyfte sina armar och räddade 87an. Hon var räddaren i nöden.

Jag glömmer aldrig denna händelse, den är mig kär. Den sprider leenden. Om och om igen.


dagen

idag var jag me G. Vi åt ute på ett thai ställe. Det var sådär.. Hade förväntat mig att det skulle vara jättegott men icke.. Kycklingen var lite sådär. Efterrätterna var goda däremot. Vi beställde en friterad banan med glass och en kokosglass.





Därefter satt vi lite i mackis, träffade bekanta.. skriver mer sen har too much to do now.


ses sen


turister

Jag har bott där jag bor i nästan hela mitt liv. Men förrigår ville mamma ut och ta foton i parken framför vår lägenhet. Efter 20 år får hon denna brillianta idé. Först skämdes jag men sen började jag tycka att det var kul! Började klättra på träd, gömma mig bland buskarna och be mamma ta foto. Sen sa hon att det var dags att gå hem... borde göra en ledsen smajlis på mig.




im the one with the pink hair.

/ G the tarzan


ALLA SKA LÄMNA EN KOMMENTAR!

snälla skäm inte ut mig nu och lämna en liten kommentar efter detta inlägg.

Jag tänkte ta upp min barndom med er. Eller rättare sagt alla mina "roller" genom min barndom.
Idag känner jag att jag har hittat min identitet men jävlar vilket tjat det var om det här med identitet i skolan. Och jävlar vilken resa det har varit tills jag hittat min identitet!

3-6 år var jag ett barn som helst lekte själv. Jag hade inga syskon och inga kompisar för jag gick inte på dagis. När jag gick ut till parken ogillade jag att dela med mig mina hinkar och spaden. Jag gungade lite åkte lite rutschkana sen gick jag hem. Jag gillade redan då att ta promenader helt själv (vilken unge gillar sånt??)

6-12 år började jag skolan. Jag kunde inte svenska. Men jag kunde läsa och skriva. Det lärde jag mig själv hemma! Jag fick min bästis (hon som vi brukar nämna som den tredje). Jag hade precis fått en lillasyster också. Jag älskade det. Jag var en smart unge men också väldigt snäll, för snäll. Jag blev tillsammans med en kille när jag gick i årskurs tre! Cpstörd. Jag kände mig så cool. Jag hann tillochmed bli otrogen i denna årskurs! Hahaha. Två killar som var mest poppis i klassen och sedan jag. De bad mig välja ena utav de och jag var sååå deprimerad över detta.

12-14 började jag högstadiet. Här var jag mest vilsen som barn. Jag var ganska svag nu när jag tänkr efter. Det var här jag träffade E. Jag hade en stor krets under denna period. Men det var många dåliga vänner. Istället för få och bra vänner som jag har idag. Jag var jättenaiv. Kunde berätta mina privataste saker till en person som jag snackat med i 5 minuter. E och vår tredje brukade alltid påpeka att det inte var bra. Jag började digga eminem. Klädde mig som en hipphoppare hahaha. Trodde att jag var skittuff och försökte vara såå gangstaahh som möjligt. Gud vad jag skäms idag! Jag fäste mig vid människor väldigt snabbt.

14-18 gymnasie tiden kommer här. Jag E och tredje hänger ihop. Plus några till. Vi är väldigt osociala från början. Jag är fortf lite vilsen. Men klädstilen blev liite bättre. Jag börjar älska rock. Mjukrock dock. Här blir jag kär för första gången. Han blir också kär i mig. Jag tror att jag har funnit den rätte. Sen blir jag 18 och blir kär i någon annan. Han blir också kär i mig. Nu tror jag att jag har funnit den rätte! Jag är som sagt sträng i ett förhållande. Titta men inte röra stilen.

18-21 tack gode gud. Jag har funnit mig själv. Jag är inte kär i någon. Allt var så fel. Jag tänkte så fel innan. Mina prioriteringar var fel mina tankar var fel mina handlingar var så fel! Jag har fortf E och den tredje vid min sida. De har alltid funnits där. Tack. Idag är jag varken eminem, svag, naiv (lite) eller bekräftelsegalen. Idag är jag glad, en stark person, på förbättringsvägen och kärleksfull mot min familj och vänner. De som betyder mest och förtjänar det mest.


Det här var en grov sammanfattning. Kan inte ni också skriva något om ert förflutna? Nåt ni brukade älska/hata/göra/tänka/tro?

/ G

blåsningen

Förrigår tror jag att det var, råkade jag ut för en liten blåsning. E har köpt ett nytt telefonkort och bestämmer sig för att skojjas lite med mig! Hon skickar ett sms och leker en hemlig beundrare. Iochmed att vi slutade med sånt för ca 5 år sedan så misstänkte jag inte mina kompisar alls, inte det minsta!

Såhär såg vår konversation ut:

Min hemliga beundrare: Hej får jag ställa dig en fråga
Jag: Ok (jag tror att det är en kille som är hopplöst förälskad i mig, en skitsnygg sådan)
Min hemliga beundrare: Är du tillsammans med någon?
Jag: Varför undrar du? Vem är det?
Min hemliga beundrare: Snälla fråga inte mig vem jag är. Tänker du inte svara?
Jag: (tycker så synd om killen och vill inte pusha honom men vill fortfarande fortsätta prata) Nej jag är inte tillsammans med någon. Du tänker inte tala om vem du är alltså?
Min hemliga beundrare: Det är ingen ide för du e sååå svår!
Jag: (leker villig så han ska säga vem det e) Hehe har du försökt förut eller? Känner jag dig?

Tänk er hur mycket E ler när hon läser mina svar!!!!!

Min hemliga beundrare: Aa du känner mig jättebra
Jag: Vart bor du?
Min hemliga beundrare: *****vägen (alltså precis i närheten av mig)
Jag: Alltså.. jag är inte intresserad utav nåt förhållande just nu.
Min hemliga beundrare GOES E: Hahahah du älskar mig!


Hahah jag dissade alltså killen så snabbt jag insåg att det inte var någon snygg mystisk kille.
Mot slutet misstänkte jag en kille som jag verkligen inte är intresserad utav. Jag var så deppad över situationen och tänkte på hur pinsamt det skulle bli att träffa på honom ute. Jag blev så arg på honom för att han ens försökte. Förlåt du ovetande oskyldiga kille!

/ G


:D

mina bröder är sjutton och i år ska de förhoppningsvis ta körkortet.. vi pratade precis om det i familjen.. jag kom något roligt, jag skriver ett inlägg om det.

efter att tvillingarna hade fyllt 15 så ville de ta mopedkörkort.. för att man då skulle kunna ta den så var man att klara av ett teoriprov.. vi kallar tvillingarna för 1 o 2

2 hade tjuvkikat på 1s prov..
personen som kollade igenom, hade märkt att deras svar var samma, de hade samma fel och samma rätt (kanske inte på alla)

Mannen till 1an: har du fuskat?
1an: Nej nej
Mannen: Säg sanningen.
1an: Nej asså ja har inte!
Mannen till 2an: Har duu fuskat?
2an som inte vill ljuga, men inte heller erkänna lyfter på axlarna å säger "kaaanske, kanske inte, ja vet inte

Jag skratta mycket när jag hörde historian. Båda fick sina körkort.

Dagen

Idag var jag med den tredje. Jag köpte skor och tog passfoton. De blev inte så snygga men de får duga. Därefter åt vi mat. Det blev romano för min del och hamburgare m strips för den andras. :D ps: de blev myyyyycket roligare än vad jag hade tänk mig, så blir det alltid :P

where is the promised tolk?

Hmm vart ska jag börja. Jag har gjort så mycket idag. Vaknade tidigt, åkte till tandläkaren med min lillasyster. Hon ska få tandställningar. Sedan åkte vi till polisen för att hämta ut mitt pass. Asså gud. Kan man ha mer slickat hår??? På bilden alltså. Jag som aldrig går ut hemifrån utan att duscha fick för mig att strunta i duschen den dagen. Jag lär ångra mig 5 år framåt nu.

Juste syrrans tandläkare var engelsk talande. Hahah gissa hur det gick? På pappret som vi fick hemskickat stod det att vi skulle få en tolk. Men när vi väl var på plats såg jag ingen tolk. Sen börjar tandläkaren ställa mig en massa frågor. Ni skulle ha hört mig. Några meningar, eller jag fick inte till några meningar men några ord lät såhär: Her tooths.. i mean her teeth is..are are! Sen så kom tolken. Välbehövd. Sen när tolken skulle gå iväg kunde jag inte låta bli att säga "assåå, jag kan faktiskt engelska. jag förstår jättebra. jag blir bara lite liksom..eeh...orden vill bara inte komma ibland". Då sa tolken joo men jag förstår såå eree ju.

Japp så är det!


skola

imorgon börjar skolan igen. till första dagen behöver jag ha med mig två passfoton. jag undrar om det vore jättedumt att ta med sig ett skolfoto.. visst är jag lite nervös, tror jag kommer bli det mer när allvaret börjar. vi får se hur det går. kommer att va kul tror ja.

Till G: mm nej, det kändes lite sorgligt att du kände så.. han kommer väl, det tror ja.. Då ska jag läsa upp texten på ditt bröllop ;) 

vart är du..

..underbara människa? Du som ska ge mig fjärilar i magen? Du som ska underlätta mitt liv, göra den roligare, bättre? Du som ska få mig att skratta och längta. Dig som jag ska se upp till. Beundra. Du som ska få mig att bli en bättre människa. Dig som jag ska älska för guds skull. Dig jag brukar be om.
Du som ska komplettera mitt liv och min själ. Jag vet inte vart jag ska hitta dig. Vart jag ska söka.
Jag vet inte vem du är ännu. Jag vet inte ens om jag ens kommer träffa dig. Du kanske inte ens finns.
Det är kanske inte meningen. Det kanske finns andra planer för mig.
Om jag hittar dig någon gång i mitt liv, så kommer du ändå aldrig få läsa den här texten! Eller jag vet inte..





Ååh gud jag är SÄLLAN såhär djup. Fan vad E kommer få sig ett gott skratt nu. Varsegood E!




beautiful minds

sitter hemma.. tittar lite på filmen beautiful mind. den måste vara en av mina absoluta favoritfilmer.. jag kommer ihåg hur jag berätta den för G första gången jag såg den..

tänk om det var så, tänk om man själv är en psykisk sjuk person. tänk om man lever ett annat liv. tänk om du vore i ett mentalsjukhus, men du vet inte om det.. istället sitter du här och tror att du läser bloggen.. man kanske bara ligger i sin säng på sjukhuset och precis fått sin dagliga spruta.. tänk om dem där kompisarna som man träffat på tågresan inte finns. vem kan säga att de fanns, vem kan säga att de inte fanns.

kom o tänka på en uppgift jag fick av min lärare som respons till en text.. det var ungefär, hur vet man att något finns om man inte kan bevisa?.. bara för att man inte ser något betyder det inte att det inte finns.. bara för att majoriteten nekar saker och ting, bertyder det inte att de inte funnits/finns. jag menar om ett brott har skett och personen som begått brottet städar efter sig så att det inte finns ett enda spår kvar, betyder det inte att det inte har skett. så vem kan säga att det inte finns ngt paranormalt, det kanske finns, men vi kankse inte kan se det.





my bed is bad

Jag skäms. Min säng är sönder. Den gick sönder nyss. Jag har kämpat med att gömma, tejpa, fixa, ja allt möjligt för att mamma inte ska märka. Jag har lagt en resväska under madrassen samt böcker. Sedan har jag tejpat. Jag har även tagit fram ett sängöverkast som jag ALDRIG har använt innan. Den täcker nämligen sprickan och döljer tejpen.

Alltså. Jag kan ju inte berätta för mamma att min säng e sönder. Hon kommer undra vad jag har gjort. Jag kan inte erkänna att jag brukar hoppa på sängen ibland. Hon kommer tro att jag är dum i huvudet.
Undra hur länge jag kan dölja det här nu...

BrokeBed1.jpg Broken bed image by besttri2004
Riktigt såhär illa är det inte. Vill ni se en bild på min stackars säng?

 

// G  


return of the..(drumsticks please).. well not the jedi

ok nu e jag tillbaka.. som ni märker har jag sett på Star Wars under tiden då jag hade time-off.. Det blev inte så mycket 1984, kanske idag..

Jag har inte gjort så mycket under mina lediga dagar. Träffade G för ngn dag sedan. Man ska aldrig, aldrig snacka för mycket om hur bra man är bra på bowling, för då går det dåligt :D..

Ska laga något snart. Mamma är inte hemma o pappa jobbar.. Jag lagar inte mat så ofta, ett par gånger om året kanske. Fastän jag nästan aldrig lagar mat, har jag jättebra självförtroende i köket. Jag vet att jag skulle laga jättegod mat om jag lagade (sa den som inte kunde :P)..

Nu ska jag röra på mig ses sen

ps. juste.. mina omeletter är otroliiigt goda har jag fått höra. G, du får vittna!


stay away from my mom!

Kan inte fatta att det är sant. Någon har stött på min mamma! Hon berättade det för mig idag. Jag är väldigt sträng när det kommer till sånt. Alltså dating, flirting och sånt. Det är hon väl medveten om så hon berättar allt för sin vän först. Det första vännen hade frågat var "vet G om det??". Mamma hade sagt nej och jag tänker inte säga något. Men idag strax innan jag skulle till träningen får hon för sig att kläcka ur sig allt.
Min kompis vad där nere och väntade och jag visste inte om jag skulle lyssna klart eller gå ner. Smart drag mamma.

Min mamma är 41 år och har varit frånskilld sedan hon var 26 år. Jag har egentligen ingenting emot att hon gifter om sig men hon kan inte gifta sig med vem som helst! Det finns så MÅNGA krav som måste uppfyllas. Det finns inte många män (inga alls som jag känner) som uppfyller kraven.

När man växer upp med en förälder blir man lätt överbeskyddande. I normala familjer där barnen växer upp med både föräldrarna blir det mindre att tänka på som barn . Mamman och pappan sköter det mesta. Mamman och pappan ser efter barnen, ekonomin, hushållet och varandra. I mitt fall är det inte så. Jag känner att jag måste se efter min mamma, min lillasyster, hushållet dock inte ekonomin (huuuuh). Eller jag har faktiskt koll på alla kostnader utbetalningar och inköp. Kort sagt, JAG ÄR MANNEN I HUSET!

Tillbax till det jag egentligen skulle skriva. En man till casanova stöter på min mamma. De jobbar tydligen tillsammans och mannen har aldrig gift sig förut och han är lika gammal som min mamma. Han hade tillochmed frågat "har du barn?". Sen hade han sagt "jaha 15 och 21 år är okej då är de stora". Han planerar stort den där.
Mamma hade sagt att hon inte är intresserad men han hade insisterat. Kontoret ligger 20 meter ifrån min lägenhet. Jag kanske går dit trots allt. Han får inte ta min plats!!!!

 

/ G


pump it up

Nu ska jag iväg för att pumpa kroppen. Hahaha. Då menar jag alltså att trampa på trampmaskinen i en halv timma. Det är så skönt i mitt gym för det finns ett rum för endast tjejer. Rummet är ganska stort och sedan finns alla behövliga maskiner. Så skönt utan killar som glor mer än vad de tränar.
Ska gå ner nu kompisen är här..

comeback

Kass uppdatering i know. Jag har inte varit hemma de senaste dagarna. Eller jag har kommit hem sent och då har jag varit för trött för att skriva här. Idag var jag o E ute. Det var ett tag sedan vi var ute endast vi två. Först åkte vi o bowla och gissa vem som vann?? JAG!! 4-2. Nu känner jag att jag är oslagbar. På riktigt.
Efter den ljuva segern åkte vi o åt. Fan vilken bitterkärring vi stötte på! Vi satte oss lite avlägset från alla andra för att kunna ha lite privacy. Då kommer en som jobbar där o säger "det är stängt här... ser ni inte det?" hon sa det så fint och så stroppigt på samma gång. Hur kan ett ställe vara öppet men stängt samtidigt? Det passade inte henne att vi satt där helt enkelt. Jag blev chockad över den dåliga behandlingen och E satte igång och tjafsade. E är sån.

Igår var jag på födelsedagsfest. Min kusin fyllde 18 år. Jag hade fått för mig att fsten enbart skulle vara för släktingar så jag gick dit helt ofixad. Vilken chock jag fick när jag såg fullt med snygga/fixade 18 åringar. Kände mig sååå gammal och ful*.

Vi fick en kommentar idag där en person ville veta vårt ursprung. Jag o E hade bestämt sedan tidigare att vi inte skulle skriva något om vårt ursprung. Ni får lära känna oss utifrån våra personligheter, tankar och åsikter. Deal?

Ni får gärna fråga andra saker som ni undrar över.


*jag känner mig aldrig ful egentligen
/ G

time out

Jag vet att jag inte har skrivit i flera dagar nu.. Tänkte att jag skulle ta lite time-out.. vet inte när jag skriver igen.. kan va redan ikväll.. men just nu e de off iaf..

Jag ska försöka undvika datan nu, hoppas jag klarar av det. Ibland fastnar man och man blir stuck hela dagen. Sen inser man att klockan har blivit sent det har blivit dags att lägga sig. Man inser att man har blivit asocial.. Tänker att man borde göra något åt saken. Men stänger fortfarande inte av datan. I stället övertalar man sig att kolla på den sidan en sista gång. Sen den andra, o den andra å så har ytterligare en timme  gått.

Jag ska läsa lite böcker slösa min tid på det. Just nu står 1984 på stand-by den e lite långsam att läsa i, men jag vill läsa ut den. Jag hoppas på att jag ska läsa klart den innan skolan börjar. Jag skulle vilja läsa något annat egentligen men har inget annat hemma. Ni får gärna ge mig tips på bra böcker.

Ha de så bra så länge :D
E

facebook är inte bra

Har ni läst artikeln om där en person fick sparken för att ha snackat skit om sin chef i facebook? Chefen hade sett det och sedan sparkat personen.

I mitt fall är det inte lika illa. Det handlar om mitt sommarjobbställe. Bauhaus.
Har sommarjobbat där nu i två somrar i rad. En kompis från högstadiet jobbade också där. Så för nåra veckor sedan snackade vi skit om stället i facebook. Vi gjorde narr utav deras möten, regler och de största cheferna.

1. Busted
2. De lär inte ringa mig nästa sommar
3. Inte min kompis heller!

nyårsfirande

Jag måste ha varit den ensammaste lilla själen på jorden den dagen. Jag skulle till min kusin där hela min pappas släkt skulle samlas. Det hade varit en massa god mat och mycket firande.
Jag hade tillochmed fixat mig och var redo att gå...tills min lillasyster kläckte ur sig "e du säker på att vi ska lämna mamma ensam idag".

Min mamma är en jättekänslig person. Iaf när det gäller sina barn. Hon blir lätt sårad, arg, glad osv.
Så jag skickade ett mess till min kusin och sa att vi inte kunde komma. Hon blev sur tror jag.
Till mamma sa vi ingenting om att vi skulle stanna hemma. Hon kom hem med en massa kassar fylld med läsk, godis och sådant som vi skulle ta me oss till kusinen.

Vi tog kassarna och sa hejdå till mamma. Vi kunde se sorgen i hennes ögon! Sen lämnade vi kassarna i vår källare. Efteråt gick vi o köpte present till henne samt tårta och pizzor. Tårta är det bästa mamma vet. Pizza är den godaste maten min mamma vet... Efter ca 1 timma kom vi hem och plingade som galningar. Hon blev så glad när hon såg oss. Hon grät!

Sen kom chocken...

Vi ska äta pizza som mamma i vanliga fall äter på kanske 30 sekunder. Men nej idag vill hon inte, för att hon hade ätit det tidigare idag! Nått som aldrig händer, alltså att hon äter mat innan hon kommer hem. Sen när det kommer till tårtan e hon sååå mätt att hon inte ens tar en liten bit. Alla andra gånger har hon ätit 75% av alla tårtor vi har haft. Sen sitter vi i varsin soffa och ska se på roliga filmer. Då somnar hon på soffan!!!! Jag ber henne att gå till sitt rum men hon vägrar. Så där sitter vi, med lägsta volym, och ser på en skitfilm.

Ångrar jag att jag stanna hemma? Nej.

den

ibland är jag stark, det är då den är med mig. ibland minskar den, det är då jag är som svagast.

jag känner mig fridfull när den är med mig, mest då den är som starkast. jag känner oron och rastlösheten, mest då den är som svagast.

jag vill alltid att den ska vara stark, att känslan ska hålla, värma mig, vara för evig, tills jag ej längre behöver. jag hoppas alltid att jag ska vara stark.

jag faller ibland, hoppas att jag aldrig ska falla. gropen är ljup, gropen är kall. man känner rastlösheten, tomheten, man känner oron. jag hoppas att jag aldrig ska falla igen.

jag hatar att jag kan falla, jag hatar att den är svag

ibland ökar den, då är det som underbarast. att bara vara där för evigt, att stoppa stunden, fånga den, fängsla den i sig själv,

Att vara så stark så att man aldrig faller, att vara fridfull så att man aldrig fryser igen.


träffen - ur min synvinkel

Vi träffade två gamla vänner som vi tycker väldigt mycket om. Alltså jag o e och den tredje är väldigt tajta. Detta leder till att vi kan vara väldigt osociala. Trots det så har vi ca 5 vänner till som vi älskar väldigt mycket. De kanske inte vet om det men vi gör det! Jag lovar. Idag träffade vi två utav dem iaf. Först åt vi (pizzahut yeaaaaaaaah). Sen satt vi där ett tag tills vi kände personalens irriterade blickar.

Något som irriterar mig är att jag är så högljudd av mig! Det är något jag alltid försöker tänka på men det går inte. Som idag när vi lämnade pizzahut. Alla pratar som möss, ingen stör nån och man hör knappt vad folk säger. Då skämdes jag. Vi pratade om ALLT och jag vet att alla hörde oss. Det måste de ha gjort. Vad pinsamt säger jag bara.

Bowlingen då. Lyssna, jag är bra, nästan bäst! Idag hade jag för dåliga bowling skor och sedan hittade jag aldrig det "rätta" klotet. Okej?! Iochmed det insåg jag att jag inte kunde vinna. Jag svor sönder mig till en början. Jag svär aldrig* annars. Men det betyder inte att E får vinna. Absolut inte! Så jag coacha ena tjejen vi var med. Hon var sååå dålig från början. Sen gav jag henne mina tips. Gissa om hon rocka sen? Och gissa om E blev arg. Så min lärjunge vann och jag fick ta åt mig äran. Om fotbollstränare får ta åt sig äran när deras lag vinner så kan jag också göra det.


*så länge jag inte förlorar på något.


träff

Idag träffade jag två av mina gamla klasskompisar + G. Det var hur kul som helst...
Det blir alltid roligare än vad jag har väntat mig.

Först käkade vi mat, vi satt ganska länge och pratade där. Det blev snack om kärleken, livet, tron, gamla tider och annat. Vi snackade om böcker, alla vi fyra verkar gilla det. En bok btw som jag tycker är bra är flyga drake, den kan jag rekommenderea utan att tveka på om det finns något som är dåligt i den.

Vi pratade om idrotten i skolan. Och hur tävlingsinriktad jag var, jag skulle jämt vinna och om någon i mitt lag drog ner oss fick den personen skit. Jag kommer ihåg en gång att jag fram till en tjej i klassen o sa "ja kommer slå sönder dig om du gör så en gng till" eller ngt. Fick senare dåligt samvete under dagen och bad faktis om ursäkt.

(Hahah ett annat minne som jag har är när vi spelade fotboll. Enligt mig är jag är bra på alla bollsporter förutom fotboll, jag var någorlunda okej när jag var mindre men med tiden dalade det ner ännu mer.. hursomhelst.. min klasskompis som trodde jaf var bra valde mig först. Han hade aldrig sett mig spela tidigare :D. Matchen började.. Jag spelade som en dåre... jaaaa ingen bollkontroll alltså.. Jag fick bollen och skulle passa! Men nej nej istället skjuter jag hårt.. Samtidigt som detta sker vet jag att den snygga killen som då å då kommer till skolan sitter på bänken o tittar på matchen..  Killen som jag passar till är bara ett par meter ifrån. Bollen lämnar mina fötter o jag känner att det här kommer bli mycket fel. Killen får bollen på pannan. Jag hör honom grymta och går fram för att be om förlåtelse..)

Därefter blev det bowling, det gick bra för mig första serien, jag vann. Andra däremot, :D, gick itne så bra. Men jag vann iaf en gång :D. Förresten så snackar G alltid om hur bra hon är på bowling. Men aldrig, jag kommer inte ihåg, har hon vunnit serien.. Mycket snack liten verkstad ;).

Trodde klockan var kring 9 men det var den inte dne va halv elva så tiden hade flygit.

Det var en rolig dag.. Vi för göra det igen men de andra tjejerna oxå..

RSS 2.0