katastrof varning

Hörde på nyheterna nyss att det är tsunami varning i amerika. Hawai borna bes lämna stället inom tre timmar. Sen är det tsunami varning på flera andra länder också men självklart uppmärksammas amerika mest.

Det pirras i min mage. Tänk om en ny katastof är på väg?

Del II

så här ligger det till..
det fanns ngn event ngnting som kåren anordnade, de skulle uppträda o så. ok da tänkte jag..
pratade med jossan de sa att de skulle träffas innan o gå tillsammans.. ok ok ja kommer med..

jag tog på mig mina kläder, tänkte fan ok lite smink.. mm mascara o så rouge.. får inte överdriva, vill inte verka för galen. o så tänker ja mm ja kommer va den enda tyyyyp!

ja plingar på hos hanna.. jossan öppnar dörren MYCKET fint klädd..hmm ja går in. alla e fan finklädda kille i kostym tjejer i klänningar.. o ja dååååå!!! fan jag gick in o satte mig på ngn jävla pall..satt där medan de gick in o ut från toan för att fixa till sig.. oo va fin du är.. nämen du e oxå fin.. hittan e fin dittan e fin... o ja på pallen!..

jag tänkte faaaan hela tiden. ville gå in på toan o ringa ngn o skratta åt min idioti. men ja kunde inte in på ngn toa, vafan skulle ja fixa..

ja tänkte shitt oo alla e såhär, ja kommer dö. vi gick ut hemifrån..de pratade om sina skor o bla bal  blal ba klackar bla bla. ja väntade så att ja skulle va typ sist att ta på mig så att de åtminstonde inte skulle se dem.. AAA GG det var de. de bruna skornaaaa ja hadeeee vinterskorna som är ugly as hell.. ja skulle kunna rättat situationen lite om ja hade på mig klackar.. o kanske svarta byxor.. mina blåa lite sådär vita ni vet ovanför knäna gjorde inte saken bätte.

vi åkte iaf.. ja kom dit.. skämdes lite till. tänkte fan kan inte vi bara gå in å sätta oss så att ja inte behöver stå såhär. folk sa o va fina ni är.. till mig oxå.. jag tog inte åt mig ngt av det..skämdes lite till..

äntligen satt vi.. nu börja kvällen även om ja tänkte fan, så var det bra att sitta där under kvällen och inte synas ngt..

satt där o pratade med mina bordskompisar, för ja människor, det var middag o allt o namskylt på bordet o så.. trevligt vart det iaf.. slutet gott allting gott..hahaha typ

PLUGG

Har suttit och pluggat sedan kl 22.00. Såhär ser det ut när jag pluggar.

En säng
Gamla tentor (böcker men ej nödvändigt)
Choklad och dricka

Jag pratar alltid med mig själv när jag pluggar har jag märkt. Jag läser högt, tänker högt och berättar för mig själv. Vad konstigt det skulle vara om jag satte mig i nått cafe eller bibliotek.



Jag minns när alla sa till mig "å vad bra att du skaffar egen lägenhet, då kan du plugga hur bra som helst". Nej. Det funkar inte så. Man blir helt galen när man är ensam och det är tyst.

JAG VILL INTE ANDAS

Kom hem alldeles nyss. Alla har bytt om och intagit sina platser i vardagsrummet.

Bara en grej. Det är nåns fot som luktar och jag misstänker en utav dem. Jag vågar inte säga något (risk för toffla på huvudet). Nu fattar ni nog vem jag misstänker.

Jag går nog till rummet.

G


Hahaha herreguud

Mot kvällen när ja kommer hem har ja saker att berätta

Nej G man ser verkligen inte hur du ser ut!

Läsare, för er som inte got it, hon har sådär rosaaktiga läppar, såna som människor har. Sen så ler hon sjklart!

BILD

Idag skulle jag handla med mamma egentligen men det hade hon inte lust med senare. Tur. Vi tjafsar alltid när vi går ut tillsammans. Det börjar redan vid hallen när vi sätter på oss våra skor, fortsätter under hela dagen tills vi kommer hem och sätter oss. Sedan fortsätter allt som vanligt, som att vi aldrig hade tjafsat.

När E släppte av mig idag dissade hon mig :( Jag gick ut från bilen och skulle öppna baksätets dörr.. trodde jag. Då gasar hon och åker iväg! Hallåå hallåå skriker jag och skäms efteråt för alla som väntar på bussen kollar konstigt på mig. Jag springer till andra sidan bilvägen för att stanna bilen när hon vänder för att åka hem. Jag ler mot henne och skrattar lite högt så att människorna hör. Nu löser det sig, nu förstår de varför jag håller på som jag gör tänker jag. Men nej. Hon åker förbi mig igen bara sådär! Hallååå heeyyy hör jag mig själv skrika igen. Gud vad skämmigt. Jag tar snabbt fram telefonen för att jag inte vet vad jag ska göra.

(Mina böcker var i baksätet).



/ G

en annan dag me G

nu har vi vart i maxi o köpt böckerna.. sen gick vi o köpte världens äck.. nej nej ehm inte så god morotskaka o ngt jordgubbsmousse bla bla.. vi åt lite men de var verkligen inte goda och om jag inte skulle skämmas skulle jag gå tillbaka med morotskakan jag menar hur hård kan den vara egentligen!



det var i stort sett allt vi åt.. av det däääär :D.. sen tog vi fram våra saker som vi hade köpt från maxi istället Gs semla o mina drömmuffisar.. det var gott. damn it . i forgot to take pictures..

I DRÖMMARNAS VÄRLD

För nån månad sedan hade jag en dröm. Tänk Avatar världen fast mycket finare. Jag var i en regnskog. Det fanns väldigt mycket vatten också. Flod eller fors kan inte skillnaden på sånt. Vi säger fors. En riktig brant sådan.
Tänk sedan skidlift. Över forsen. Tänk sedan mig sittandes på liften och åka skidor över forsen med en himla fart.

Jag var inte ensam. Min kompis var med. Hon den tredje utav oss som inte bloggar. Vi tävlade och försökte hinna ikapp varandra. Forsen tog aldrig slut och vi bara åkte och åkte. Eller det kändes som att vi flög.

Tyvärr så fanns det ett mål (som jag förövrigt kom fram till först). Då helt plötsligt var vi i Tyskland. Vi gick in till ett café där en massa nasse tyskar var. Den största nasse tysken i rummet, en lååång man som var lika bred fick syn på oss och började röra sig åt vårt håll. Han kom fram till min kompis och började trakassera henne. Han slog hennes huvud. Jag kände hur arg jag blev och fast än jag var rädd som en råtta ställde jag mig framför honom (jag nådde inte ens till hans bröst) och skällde ut honom gråtandes. Strax därefter vaknade jag och märkte att mitt ansikte var dränkt i tårar.


Vilken vändning drömmen fick ellerhur? Jag drömmer nästan varje natt och alla drömmar vänder hej vilt. Helt sjukt. Men heey, jag får underhållning under sömnen!


/ G


sanningen..

HAHAHAH ja jaaa GGGGG!!!!

Så här ligger det till.. Nu är vi 22 resp 21. Jag har tidigare sagt att det är ok att gifta sig med någon som är yngre..
Jag så då, det spelar inte så stor roll om han e yngre..bara det inte sker när jag är 18 så han då är ex 16, 15, 14!!! men visst när jag är 25. 26 o han 22, 21 då är det ok. G hade alltid tyckt NEJ NEJ NEJ..

Men på senaste tid har hon ändrat sig. Hon går runt och tycker att dessa "barn" nu är mycket snygga heta osv.. Eftersom vi har diskuterat det här den senaste tiden, då G upptäckte- The wonderful world of the lammkötts, så kopplar jag ibland det hon säger till mig till sånt.. 

Och om man precis har pratat dessa människor är det en sjklarhet att när G säger "han ser ung ut".. så kopplar jag det till andra sjklara saker som snurrar runt i Gs hjärna..

IBLAND ÄR DET BÄTTRE ATT VARA TYST

När vet man att man har blivit tråkig på riktigt?

När dagens höjdpunkt efter en jätterolig träff med vännen är att Maxi har bokrea!

Jag och E blev som galna. Vi var där en kvart innan stängning och då fick vi syn på deras stora bokrea. Vi gick runt som galningar och blev sjukt glada när vi såg en bok vi gillade. Vi köpte böcker som vi redan har läst bara för att. Det är ju rea halloow. Man tjänar egentligen inte på reor utan tvärtom. Man köper sådant som man egentligen inte skulle ha köpt.

Innan höjdpunkten så var vi ute och åt. Vi satt ca 2 timmar tills en utav personalen kom och sa "e ni fortf kvar? Rekord!...(pinsam stund)...Kan jag bjuda på kaffe?"

Vi tackade nej. Sen så kläckte jag ur mig en kommentar "han ser ung ut". Självklart tolkar E det som om jag mena "mmm lammkött". MEN NEJ!! Jag tyckte bara att han såg så ung ut. Liten alltså.

/ G


JAG HAR BLIVIT TRÅKIG (läs vuxen)

Efter många tråkiga dagar så kom äntligen en rolig. Iförsig så blir dagen som man själv gör den till.
Tidigt på eftermiddagen ringde jag kompisen och frågade om vi skulle på en föreläsning. Ja sa hon. Iochmed ovädret så gick vi ut hemifrån tidigt. Som tur kom vi fram utan några förseningar.

Under tiden satt vi och åt i Subway. Han som jobbade där var jättetrevlig. Har ni tänkt på hur mycket bra personal betyder för ett företag? Vi fick kakor och rabatt. Han vet hur man ska imponera på mig.

När klockan närmade sig 17.00 började vi gå mot salen. Tyvärr kunde inte föreläsaren komma pga vädret. Först blev jag ledsen men vi fick en bra dag ändå. Jag lärde känna många nya människor och det var en sån fin stämning och lugn i gruppen. Sånt gör mig glad. Att se hur människor pratar med varandra på ett fint sätt. Deras respekt. Deras tålamod gentemot varandra. Sånt gör mig så lycklig.

På vägen hem skulle vi skjutsa hem en tjej som var engelsktalande. HAHAHA. Jag envisas med att prata fast än jag inte kan hantera språket. Alltså det går bara inte. Ibland var jag så otydlig (dålig) att hon vände sig bort och tittade ut genom fönstret. Hon trodde väl att jag snackade svenska eller nått och att det inte var riktat mot henne.
Inte nog med det så ska jag försöka ta hennes e-mail adress. Hon bokstaverar så fint och jag tittar snabbt på E (tolk). Det slutade med att E tog min telefon och skrev ner tjejens e-mail adress. Pinsamt men vad ska man göra.

Om jag ska förklara lite snabbt vad rubriken innebär då. Förut älskade jag att gå ut. Bara att sitta ute någonstans med kompisarna och inte göra någonting. Snacka strunt saker i något cafe. Men numera finner jag det så onödigt. Det känns som bortkastade timmar. Jag älskar att umgås med mina vänner men jag vill helst att det sker i samband med något vettigt. Som exempelvis föreläsningar, shopping (daaa), gym och... andra vettiga saker som jag inte kommer på just nu.

/ G


hemma

idag har jag vart hemma.. åkte inte till skolan.. ska skriva min uppsats hemifrån.. jag måste verkligen börja. den ska in under veckan. och nästa vecka har jag ngn dugga, som jag sedan måste plugga till.. vi får se hur det går..

jag kommer ihåg en tid då jag inte behövde lägga ner mycket tid på sånt. En eller två dagar sen fick man högt betyg. tror inte det fungerar så längre. problemet är bara att jag verkligen inte har anpassat mig då livet gått vidare. ibland känner jag mig lite efter i klassen. alla e så engerade, jag förstår inte hur de kan vara det.

ja ja, ska försöka bättre, för om inte den här utbildningen funkar för mig vet jag inte vad som skulle funka. då skulle jag troligen bara ta något för att det är lätt.

ses sen

whos your daddy

Nu har gästerna gått. Vi hade jättekul idag. Alla vi fyra syskon satt och pratade. I normala fall brukar ja o vännen gömma oss någonstans för att snacka mer privat men idag ville vi vara sociala. Tur det.
Det lät faktiskt mer som att vi predika för våra syskon om hur man borde bete sig och hur man borde vara. Sorligt nog gav vi alltid oss som dåliga exempel. Barn går faktiskt inte efter ord utan de går efter våra (förebildernas) beteenden. Inte alltid man tänker på det.

Bland allt snack kom vi på något som hänt för flera år sedan. Jag och vännen var max 14 år. Vi hade jättetråkigt så vi gick in på aftonbladets chatt. Där hette vi något i stil med "blondiee" eller "barbiee" minns ej.
Vi fick napp på sekunden. Vi valde ut ett offer och snackade vidare på msn (även msn var fake och hette något med barbie).

Efter en stund vill pojken öppna webcam. Vi kan självklart inte öppna vår för vi är varken blonda eller barbies. Hur som helst, han öppnar sin cam...

Det blev knäppt tyst. För denna pojke som vi 13-14 åringar drev med var en kompis pappa! Fan vad hemskt. Det roliga förvandlades till något helt annat.

Varje gång vi ser denna man blir vi helt konstiga. Sist såg vi honom för nån vecka sedan.

sånt håller jag på med under skoltid




På vägen hem

Jag är nu på väg hem. Till skillnad från en viss person vaknade jag kvart i sju. Satt på föreläsningar och hade gruppdiskussion. • Jag känner mig inte trött idag. Men det ska vara skönt att komma hem. • Jag vet att G sover för mycket och kanske gör för lite. Men om jag ska försvara henne, så blir det så. Jag var själv hemma en terminen. Jag vet inte vad jag gjorde. Jag satt och var trött så fort jag vaknade. G och den tredje hade mycket att göra så vi träffades sällan. Dagarna bara gick. Jag längtade till skolan. • Hag kommer inte ihåg om G berättat men i år ska hon ta examen. Yeeiii, äntligen ska hon betala maten. • Skämt åt sido, vi håller tummarna för dig G!! Upp å plugga nu efter din städning

skjut mig

Börjar bli less på att vara ensam hemma. Är alltid det fram till kl 17.00. Sova ut kan jag inte heller göra då mamma kommer hem under sin lunch och väcker mig.
Jag funderar på att köpa en hård och oskön säng så jag sover mindre.

Hur som helst. Idag ska vi få gäster. Det betyder att jag måste upp o städa. Om jag vill leva längre än fram tills kl 17 idag alltså.


VET NI VAD JAG GÖR JUST NU?

Jag äter kebabpizza. Ett på natten. Det var dagens middag egentligen så det jag äter nu är leftovers.
Jag är lätt deras största stamkund. Vet ni hur jag vet det?

1. Alla där kan mitt namn, tillochmed de nya arbetarna tilltalar mig vid mitt namn.
2. De tar inte mig på allvar, (de behandlar inte mig som en dyrbar kund) de tar mig för givet
3. När ägaren ser mig säger han "G du var såhär liten (visar med handen hur kort jag var) när du kom till mig. Titta på dig nu!"
4. När han ser min mamma så säger han "Det är tack vare mig din dotter har blivit så stor"
5. Han säger "Du måste vara en mästare på att simma vid det här laget" (av alla altonos som jag har ätit)
6. Jag får alltid dubbelt så mycket mer än deras vanliga kunder


Nu har han en dotter som liknar mig på pricken tydligen. Varje gång jag ser honom eller hans fru så visar de bilder på sin dotter. En gång sa jag till honom att jag inte såg någon likhet. Då fick jag en konstig blick. Vad vet jag, jag har ju trots allt växt upp i hans pizzaria liksom.. Jag kan svära vid att det var det han menade med blicken.

/ G

DAGEN

Kom precis hem efter ett träningspass och en låång promenad.
När vi tränade diskuterade vi med några andra tjejer om hur man tränar rätt. Enligt mig så ska man köra en muskelgrupp per dag. Alltså måndag ben, tisdag armar, onsdag rygg osv.. Men enligt de andra så ska man köra en hel vecka armar, en hel vecka ben osv. Någon som vet det rätta?

Efter att ha tränat o pratat klart gick vi därifrån. För att komma ut måste vi passera det stora gymmet där det är blandat med tjejer och killar. Främst killar. Förlåt men GUD VAD DET STINKER DÄR. De har största rummet men trots det så stank det. Vårt rum e pyttelitet i jämförelse men det luktar gott!

Så snabbt vi kommit ut därifrån gick vi o köpte redbull och choklad. Följt av en lång och mysig promenad. Vad folk än säger så är vintern helt underbar.

Nu sitter jag och har ingenting att göra. Jag borde plugga lite.. Eller kanske städa mitt rum, dammsuga, fixa köket eller badrummet...

G


pain

Jag har så ont i huvudet just nu. Tog en ipren nyss. Brukar sällan ta tabletter för de skrämmer mig som fan. En liten vit plupp, hur kan den göra så att jag inte får ont längre?
Tar den verkligen bort smärtan eller gör den så att jag inte känner den? Om den bara gör så att jag inte känner den, gud vad hemskt. Jag lurar alltså min hjärna. I vilket fall så hjälpte tabletten inte alls..

Förutom att ha tänkt på det här har jag tränat tillsammans med kompisen idag. När vi var klara med träningen satt vi o "strechade" (jag gör aldrig det). Då berättade hon en rolig grej. Hon hade varit i moskén för någon dag sen. Där satt hon tillsammans med några tjejer. Ena tjejen hade kollat ner på våningen under och sett att killarna har små bord för att kunna läsa koranen (ett litet bord vet inte vad den heter).
Varför har inte tjejerna sånna bord hade hon frågat. Ena tjejen hade kvickt och seriöst svarat "det är för att vi är förtryckta".

Jag vet inte er men jag garvade ihjäl mig när jag hörde det här!

/ G


bad manners

När mina bröder var yngre var de mycket busiga. Man kunde inte få stopp dem, de hittade alltid på nya saker att göra. Mina barbiedockor hade stängdigt avbitna tår och naglar. Mina kompisar och jag fick aldrig lugn och ro, de kunde närsomhelst hoppa ut ur en garderob då vi va i rummet. Mina sparade godsaker blev alltid uppätna. Allt som var mitt var borta. De var som pyrajor. Allt som de rörde, förvann.

En gång hade de velat gå hem till faster, vilket vi gjorde ofta. Faster tyckte synd om min mamma som var tvungen att ha koll på fyra barn.

Denna konversation ägen rum efter att min mamma misslyckats övertala dem till att stanna hemma. Ni får tänka på att tvillingarna var mycket små, och mamma lite desperat.

Mamma: Åå jag döör. (så hade hon, lagt sig på golvet och spelat död)
Tvilling 1: Tvilling 2, mamma har dööött. (går fram och sätter sig bredvid mamma)
Tvilling 2: Ähh och om hon dör, kom så går vi till faster.

Mamma hade direkt efter det mirakulöst väckts till liv igen


no stress

När jag hör att folk inte äter frukost på morgonen blir jag alltid chockad. Hur?
Jag måste ha frukost när jag vaknar. Det funkar inte annars. Även om jag är försenad till något så äter jag alltid i lugn och ro..sedan stressar jag.

Jag minns när vi hade nationella proven i årskurs nio. Denna dag så var det matte provet. Jag hade vaknat exakt då det skulle börja och jag bodde bokstavligt talat 10 sekunder från skolan. Men vad gör jag? Först en skön frukost och sedan en skön dusch. Juste, dusch är också ett måste. Det här är nog min enda rutin i livet. Annars hatar jag rutiner. Det gör jag verkligen.

Efter att jag var klar med mina rutiner hade jag gått till centrum för att köpa läsk. Till sist så gick jag till provet. Satte mig och gjorde den i lugn och ro. Jag gillar inte att stressa.


Tankar från det dunkla Datarummet

Jag har nu slutat för dagen. Eller jag har inga fler föreläsningar. Men jag är fortfarande kvar i skolan..
Jag sitter i ett datarum i skolan, den här är ganska liten. Tänkte göra klart några uppgifter som jag måste. Ville inte gå hem än, det blir inte gjort om jag är hemma.

Jag har käkat min lunch här.



Ja den ser rutten ut.. Å det var den oxå.

Folk börjar komma in i datarummet.. Jag gillar inte det så mycket. Speciellt om jag ska kolla på bloggar. Eller ruttna saker som jag inte vill att folk ska se. Dataskärmarna är så stora så att det är omöjligt att dölja ngt. Istället sitter jag och har det obekvämt. Vänder och vrider, minskar på rutorna. Men man får inte heller verka för mysko eller weird. Jag måste försöka verka normal.
Jag får väl börja med min uppgift på riktigt nu.


Ett av två äktenskap blir misslyckat

Jag har ingen källa men det är något som jag har hört många gånger.

Ja, varför är det så? Minst en gång i veckan får jag höra att någon jag känner ska skilja sig eller har skilt sig. Nu har jag fått höra det igen. Tråkigt.
Denna gång är det en familj som står oss väldigt nära. Det som är ännu tråkigare är att kvinnor som vill skilja sig kommer till min mamma (?). Gud snälla kan de inte sluta med det. Min mamma lägger sig aldrig i och hjälper ingen när det kommer till sånt. Jag skulle inte heller tillåta något sådant.

Det blir bara värre. Sen frågar mamman och pappan, som ska vara de bästa förebilderna, sina egna barn om vilken förälder de föredrar. Det här är riktigt dåligt.
Jag fick också den frågan när mina föräldrar separerade. Jag va 6 år.


Men sen så finns det riktigt fina och lyckade äktenskap. Jag har några som förebilder. De vet naturligtvis inte om det. När jag ser dem blir jag verkligen glad. Allt ser så lätt ut. Och framförallt rätt. Det är så det ska vara. Det är så jag vill ha det.



/ hoppfull G




Språkresa

Inget intressant eller roligt har hänt i mitt liv på sistone.
En önskan som står högt på min önskelista idag är att få åka på en språkresa till Egypten.
Resan ska ske under sommaren och hålla på i fem veckor.

Det tråkiga är att jag inte får åka på denna resa. Mamma vägrar låta mig. Jag brukar få som jag vill om jag verkligen kämpar men nu verkar det hopplöst. Jag försöker komma på olika argument, taktiker eller andra övertalningsmetoder men även det går åt skogen..

Om jag inte åker nu i sommar kommer det bara bli svårare med tiden. Det kommande sommarlovet kanske blir mitt sista ordentliga lov. Jag vet inte.

/ En ledsen G

Mirakel

Igår fick vi se på dokumentärfilmen, kärlekens mirakel.. Den handlade om hur ett foster utvecklades under 9 månader..
Man fick se ganska mycket. Det var väldigt intressant att se hur kroppen byggdes upp. Man såg hur ett par celler i kroppen började dunka.. sen bildade dessa tillsammans ett hjärta.. små dunkande celler alltså.. Man kan inte sluta beundra allt.

Man fick se hur barnet såg ut. Man kunde se ansiktsdragen,  ja det mesta..
Hörde innan filmen att den gjordes med aborterade fostrar. Jag menar huuur, hur kan man göra ngt sånt? Hur kan man göra abort? När är ett foster ett barn?.. När får man rättigheterna. Varför räknas dessa inte som liv. De e ju det. Varför är det okej att ta dessa liv, när att ta ett liv är förbjudet. När får man rätten att vara en människa?
Räcker det inte med dem dunkande cellerna som snart ska bli ett hjärta?


Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken

Idag gick jag till banken för att dra ut pengar och växla (min mamma har en vana att spara 10 och 5 kronor). Men vem ser jag där? Es lillebror! När det var min tur så hamnade jag hos Es brors kassa. När jag sa att jag ville växla så sa han att man var tvungen att lägga i mynten i sånna myntrör. "Ok jag sätter mig och fyller rören och sen kommer jag tillbax" sa jag.

Faan säger jag bara! Så pinsamt det var att sitta där och hålla på i en evighet (kändes det som). Sen att det låter så himla mycket av mynten gör inte saken bättre. När jag äntligen blev klar tog jag en nummerlapp och väntade på min tur. Es bror syntes inte till och jag hoppades att jag skulle hamna hos någon annan. Ni kommer snart förstå varför..

Jag hade nummer 114 och turen var hos 113. Alltså min tur nästa gång. Huuh tänker jag, nu slipper Es bror se alla mina mynt. DÅ ser jag honom och han nickar åt mig att komma dit. Happ då är det bara att svälja stoltheten och gå fram. Jag tar ut alla rören med mynt och han börjar skratta. "Hur gick det här till? frågar han skrattandes. Jag hör mig själv skylla allt på min mamma och förklara att jag absolut inte har nått med det o göra.

Hur mycket mynt var det då kanske ni undrar? Jo, 6500 kr...

/ G

Föreläsning

Sitter på föreläsning. Inte på världens roligaste precis.. Funderar på att hoppa ner från min sittplats. Det skulle nog inte så bra. Trapporna är otroligt låga. Jag skulle troligen rulla ner och skämma ut mig. • Slutsats: Jag sitter kvar. Fast jag skulle kanske kunna kasta mig mot dem lägre platserna, bryta nacken och dö.. Nä jag vill inte dö, speciellt inte sjmord. Jag står ut fram till lunch

Guess who

Vad tänker ni på när ni ser mannen på bilen? Ärligt nu. Vad ni än tänker på så kan jag slå vad om att ni inte har rätt.






Han är modell för Peak! Missförstå mig inte, jag menar inte att han är ful. Tvärtom. Jag älskar att han har mycket skägg, att hans näsa inte är perfekt och tillochmed att han har lite rynkor. Han är verkligen udda. Alla modeller ser likadana ut så det här gillas starkt från min sida!

lurad

Här om dagen så var jag inne på egoinas.se. Där stod det att man kunde skicka ett sms till ett nummer och få en gratis drömsemla.

 Så här ser drömsemlan ut. Eller?

Idag gick jag för att hämta ut min drömsemla. Gud vad besviken jag blev. Så ful den var. Den liknar allt förutom en semla. Bara för det gick jag förbi maxi för att köpa riktiga semlor.


 

Juste, jag hatar semlor egentligen.


smart tjej

Äntligen så har jag hittat en bil som jag KANSKE köper. De här dagarna har jag åkt runt lite för att kolla på några men det verkar alltid finnas något fel. Så synd. Men idag ringde min lärare (från trafikskolan) och sa att han har hittat en bil. Han sa att jag skulle ringa säljaren och försöka pruta. Jag gjorde det och mannen gick ner med 2000 kr.

Min lärare tyckte inte det var så mycket så han ringde och försökte själv men även då hade säljaren sagt samma sak.
Nu har han en idé. Vi ska gå och kolla på bilen tillsammans. Jag ska ta med mig pengarna. Kontanter alltså. Fast jag ska bara ta med mig den summan som jag är villig att betala. Efter att ha provkört bilen och blivit nöjd så ska jag ta fram pengarna (ja kommer typ sabba hela planen) och säga något i stil med "Hmm här har jag X kronor, (ska visa upp de) ska vi genomföra köpet?"

När min lärare sa det här började jag att garva. Jag kan inte sånt! Då sa han "G du förstår inte. Pengar har magnet i sig. Så snabbt han ser pengarna kommer han att skita i om det saknas någon tusenlapp. Jag gillar smarta tjejer du måste vara smart". Jag blev tyst ett tag tills han frågade "Nå, är du med?"

"Vilken orm du är!...... Men ok jag är med" svarade jag.

...

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/man-dod-i-t-baneolycka_4236885.svd

Här är artikeln.
Vilken tur att jag inte befann mig där när olyckan skedde.

man vet aldrig när olyckan är framme

Igår var jag och min syster i stan. Hon ska ha bal snart så vi var på jakt efter en klänning. Jag gillar faktiskt inte att shoppa sådär jättemycket. Så det första jag gjorde i varje butik var att hitta någonstans att sitta. Det slutade med att vi köpte två klänningar för att hon inte kunde välja mellan dem.

Höjdpunkten av dagen var hemvägen. När jag stämplade remsan vid spärren frågade mannen vart jag skulle åka sen började han förklara för mig hur jag skulle åka. Jag trodde att han drev så jag skrattade. Jag kan väl hitta vägen själv liksom. Men han skrattade inte. "Du är allvarlig?" frågade jag.

Vi fick ta en längre väg pga en olycka. Vad jag har fått höra så var det en kille som hade tappat sin mobil på spåret. När han hade hoppat ner för att ta upp den hade han blivit påkörd av ett tåg.

Hemskt. Ena sekunden står han där och leker med sin mobil. Helt ovetandes om att han ska dö om mindre än en minut. Nästa minut är han död.

Tåget som vi fick ta var fullsatt. Jag fick stå upp. Det gjorde ingenting för jag var ändå helt borta. MEN om en hund får för sig att sitta/stå/ligga bredvid mig, DÅ gör det någonting! Av alla människor på tåget så stod den och åmade sig mot mig. Det fanns inget jag kunde göra så jag bet ihop.
Jag gillar inte hundar.

Plugg

Den tredje och jag försöker plugga. Det går inte så bra..  Vi pratar mest. Jag haft småföreläsningar för henne om det jag lär mig i skolan. Hon verkar inte vilja lyssna på mig. Men jag envisas. Jag visar bilder och förklarar så gott som jag kan.



Blodprov

Folk har alltid frågat mig om jag inte blir rädd när jag ser blod o sånt. Nej jag tror inte det brukar mitt svar vara. Jag kan se på tv där det finns blod o operationbord o allt. Sen hade det varit ett par år sedan jag gett blod till blodprov..

Idag gjorde jag det igen. Coolt var det i allafall. Tjejen höll på ganska länge med att försöka få fram en ven (antar att man tar från venen).. Nä det måste vara kärl.. Jag vet inte exakt.. Hon stoppa i nålen försökte få ut ngt det kom lite.. Det var tydligen inte rätt ställe..Hon plåstra om armen.. Sen höll hon på ett tag till. En annan tjej kom, hon höll oxå på o klämde. Men nope inget kom fram.

Till slut tog hon blod från fingret. 


                            

Så ser det ut nu. Jag har tagit bort plåstret.. Töntiga G som e feg o inte vågar barnlekar..


wake up call

I mitt förra inlägg skrev jag att jag var gråtfärdig. Detta fick mig att tänka på en grej som hände för någon vecka sedan.

Det var en morgon (kl var ca 11-12) och jag sov. Jag sover vääldigt djupt. Långt ifrån hör jag att min telefon ringer. Ett flertal gånger. Sedan hemtelefonen. Jag sover vidare utan att svara, känns omöjligt att ens röra på mig just då. Efter ett tag hör jag ett annat ljud. Nämligen dörren som plingar. Den som plingar gör det ORDENTLIGT.

plingplingplinggggggplingplingpling.

Jag går upp och öppnar dörren direkt. Ni vet ju hur det blir när man går upp ur sängen för snabbt. Man ser typ ingenting. Så blir det även denna gång. Jag ser ingenting. Där står iallafall min barndomskompis som pratar. Jag hör nästan inte vad hon säger. Det låter typ "din galning jag har ringt dig hundra gånger jag har ringt till din mobil till ditt hem och jag kommer inte in genom porten men en annan familj öppna dörren jag är försenad tilljobbet villken tur att någon öppnade dörren...................". Fast allt detta säger hon snabbare än dr dre. Någonstans däremellan ger hon mig en fet kram och en stoor blomma.

Jag fattar ingenting och inte ens ett enda ord kommer ifrån min mun. Innan jag ens har fattat något hoppar hon in i hissen och drar. Jag står stilla och tänker vad som har hänt... tills jag hör en bil tuta. Så som man brukar tuta när det är bröllop.

Jag går ut till balkongen för att se vad det är. Vem om inte min barndomsvän? Självklart! Hon tutar tills jag inte kan se henne längre. Jag är så chockad att jag inte ens märker att jag står i snön helt barfota.
Så snabbt jag kommer in i lägenheten igen känner jag hur jag börjar gråta.

Detta var en sån fin överraskning och jag blev så rörd. Jag grät över hennes blomma, hennes fina grattiskort(körkort) och över att jag inte kunde få ut ett enda tack under all chock.

G


GLÄDJE

Jag är så himla glad just nu. Det fanns en man som jobbade i mitt gymnasium. Han var så snäll och rolig. Juste, han var STOOOR! Nästan som green mile killen. Jag o E och den tredje fick alltid boxa på honom det allra hårdaste vi kunde. Är inte det en dröm? Jag har alltid önskat att jag slår någon mitt hårdaste och se vad som händer.

Honom fick vi boxa på dagligen. På hans arm. Till en början var det jag som slog hårdast sen vann den tredje. En gång så ville han ha tårta. Jag minns inte varför. Så en dag hämtade E med sig en tårta. Den här mannen kom upp till vårt klassrum och tog ut oss (rätta mig om jag har fel E, du vet mitt minne). Jag, E, den tredje samt några andra kompisar gick ut och började äta tårta. MED HÄNDERNA. Sen blev det lite tårtkrig som man brukar se på TV.

IALLAFALL TILLBAX TILL DET JAG SKULLE SKRIVA! Denna man mina kära vänner, har funnit den rätta vägen! Jag är varm inombords och känner mig gråtfärdig. Känns som att ord inte räcker till för att skriva min glädje just nu. Den sanna glädjen.

Innan läggdags

Ska lägga mig snart. Tänkte berätta lite om min dag. Jag vaknade innan åtta. SMSade den tredje för att se vilken tid hon skulle va vid t banan. Tur hade jag för vi skulle dit ungefär samtidigt. Tiden gick snabbt på tåget. Sedan var det föreläsning i ett par timmar. Lunch. Och därefter var det grupparbete vi svarade på instuderingsfrågor. • Mina gruppkamraters pratämnen e faktis ganska tråkiga. Med tiden kommer jag säkert anpassa mig och hoppa in i ngn tråkig diskussion. Fan va tråkig jag kommer att vara då. Jag försöker ge ett exempel, men kommer inte på något. Jag ska analysera det här lite mer senare. • Sen har jag vart hemma. Hahah jag har faktis börjat träna på piano i cyberrymden. Ja det låter koko. Jag har alltid velat lära mig spela piano och få ridlicens. Efter lite träning i cyberrymden har jag lärt mig Fur Elise (vackert namn, "till Elise") Åtminstonde en del. Sen försöker jag lära mig skilja på toner o allt annat som finns men det går lite trögare. • Istället kunde jag kanske plugga lite. Men nope det har jag inte gjort. • Sov gott nu alla E

Min granne

Jag har en granne som bor på första våningen som är jättetrevlig. Alltid när hon ser mig inleder hon en konversation med "hej hoollyywoood". Sen börjar hon granska mina kläder och min frisyr. Sedan kommer alla komplimanger. Även när jag har en jättedålig dag och är helt ofixad och ful så säger hon att jag är jättevacker och "hollywood".

Idag såg jag henne igen. Denna gång var det en annorlunda granskning. Först kände hon på min mage och sa "bra du har ingen päron mage". Efteråt klämde hon på mina armar och sa "bra bra inga hängarmar".
Jag som alltid blir lite besvärad när jag träffar henne fick lite dåligt samvete nu denna gång. Hon är alltid så snäll och jag är liksom.. tom. Så jag bestämde mig för att vara snäll tillbaka. Det var ett riktigt misslyckat försök! Det resulterade i en dålig och konstig konversation.

Granne: Uuhhjj uhjj så söt vilken fin mössa.
Jag: *skratt skratt* Taack
Granne: Du är perfekt
Jag: DU är perfekt
Granne: Du e så lång och fin
Jag: Nej DU är så lång och fin

Mmm ni ser.. Hon är inte ens lång. Jag ska göra ett bättre försök nästa gång.

skills

bowling är inte det enda jag är bra på! jag har några enstaka dolda talanger.

Det finns faktiskt en grej som jag bokstavligen tror att jag är bäst på. Bäst i världen alltså. Iallafall top 10. Jag menar allvar. Det är det där fotbollsspelet. Eller fotbollsbordet. Jag kan möta vem som helst utan att ens tänka på att förlora. Det har hänt att jag har förlorat några enstaka gånger men de hade änglavakt eller något. Måste ha varit så.
Är det någon som vågar utmana mig?

Juste, sen är jag en riktig röjjare på röj! BEVIS NEDAN

Detta är ett gammalt resultat. Tänk bara hur grym jag är nu


resultaten

sorterade lite papper från mitt rum
hittade dessa.. resultaten från bowlingkvällen

första serien



andra serien..



jepp.. så kan det gå om man snackar för mycket

Nackdelar med att älska sitt hem

Jag minns när jag flyttade hemifrån. Fan vad roligt det var tyckte jag i början. Det var jag och två kompisar från gymnasiet som flyttade tillsammans. Det var typ en port mellan oss. De första dagarna kändes allt så roligt och vi ÄLSKADE det. Vi kunde åka till skolan 3 på natten och springa runt där. Eller gå till någon datasal där vi alla spelade spel mot varandra (finns inget annat att göra i Gävle och festa är inget alternativ).
Eller jo en gång gick vi på en kårfest. Stannade fem minuter och stack.

Eftersom att jag vet att jag är lite hemsjuk så tog jag alla möbler från mitt riktiga hem och möblerade den nya lägenheten med dessa. Vi passade på att förnya möblerna här hemma hos mamma då.
Så lägenheten i Gävle såg exakt likadan ut så som det gjorde hemma.

Det hjälpte ingenstans ska ni veta. Efter ett tag började jag må riktigt dåligt. Det var inte lika roligt att vara själv hemma, äta skräpmat, umgås med folket där (det var två killkompisar från gymnasiet förresten, så jag saknade mina tjejer otroligt). Umgicks inte ens med en endaste tjej.

Jag brukade ringa hem flera gånger varje dag. Åkte hem minst varje helg. Oftast var jag i Gävle kanske 2-3 dagar i veckan. Ibland kunde jag strunta i att åka dit på flera veckor. Efter två år flyttade jag tillbax.

Jag vet inte om det var fel stad, fel människor eller fel på mig? Samma sak, när jag är hemma hos andra vill jag hem ganska så snabbt. Ibland är det jobbigt.


vårt liv

Ja ja suger.. :D .. Fan G. Ja måste komma ikapp dig. Jag måste skriva saker om mitt liv som är intressant. Problemet är bara att det INTE händer något alls. Jag har skola framotillbaka.

Mmm G tycker jag ska skriva ett minne eller ngt.. G borde vara i den.. Va ska det va då.. Mitt första minne av henne, nej.. Mm vi har gjort mycket ihop. 

Vi fick alltid be Gs mamma om lov. Bio, promenad, shopping, telefon.. ja allt typ. Eller allt, inget typ. Nuförtiden e jag pro på övertalning. Jag har bönat o bett mycket. Jag kan oxå höra på hennes mammas röst om vi inte har någon chans. Då e det bara tack o hej.

Fan hahah jag skäms ibland när jag tänker på det här..
Jag o G ville ut. Men G fick inte.. Hon trodde att de skulle funka med ett sms från min sida. Jag smsa hennes mamma o körde ett fiffigt tal (trodde jag). G var i hallen och gömde sig. Jag hörde på telefonen att mitt sms gick fram. G stod i sin hall o ja i mitt rum, i hopp om att få gå ut. Vi vänta flera minuter.. Normalt brukade Gs mamma, efter ett tag, ropa " G, kom hit..".. o sen typ skratta o säga du får gå ut.. Vi väntade det kom inget rop. Jag satt i mitt rum o rodnade, jag skämdes otroligt... Sen dess tror ja inte att jag har bett hennes mamma.. Eller jag har nog det.. Det var bara inte så länge sedan det där hände.. Det har säkert inte ens gått ett år.. Som ni förstår så fortsätter det här än idag.. efter snart 10 år

Finn ett fel





Jag blev lite arg när syrran bad mig skriva ner ett recept från nätet..

The biggest secret about Nasa*

E, vilken tid skickade jag messet till dig om att jag skulle börja plugga?

Det har knappast gått en timme iallafall. Nu har jag slutat. Det får räcka för idag. Jag hatar plugg.
Det är så tråkigt. Speciellt det jag pluggade på nyligen. Fastighetsrätt.
Jag har tre tentor som jag vill skriva nu i mars. Fastighetsrätt, ekonomistyrning och beskattningsrätt. Great.

En dröm som jag har haft i flera år är att få ett samtal från NASA där de säger "Hej G, vi har länge iaktagit dig och nu är du äntligen fullt mogen för att få vara en medlem i vår stora mystiska familj"

Där ska jag jobba med en massa hemliga uppdrag. Jag ska få veta alla hemligheter om rymden och världen.
Tänk om en nasa medlem läser det här! Kanske deras största chef?
Ni anar inte vilka bilder jag har i mitt huvud just nu.

Jag är i Antarktis. För att det är där vi har våra hemligaste grejer. Under stora glaciärer. Där finns det hundra tals nya djurarter som vi inte har visat för allmänheten. Alla botemedel för cancer, aids och andra sjukdomar. Kloningar. Där gömmer vi Michael jacksson och 2pac också förresten. Allt finns där..


..allt förutom fastighetsrätt


*om någon googlar just den rubriken så kommer mitt inlägg upp. och om denna någon är en viktig person kanske jag får ett jobb i nasa.

Hahaha!

Det var ett par som hade satt på självutlösaren. Whoop så ville en ekorre också vara med!
Härlig bild.


Bilden har jag tagit från www.tyras.se

förväntansfull

Jag och mamma har varit sura på varandra i tre dagar nu. Egentligen är det inte mitt fel men jag vet att jag borde tiga och HÅLLAKÄFTEN. Varför är det så svårt? Dör jag om jag är tyst?
Men som alla andra gånger kan jag inte det. Allt hon säger, säger jag tillbaka. Det värsta är att jag inte känner mig ångerfull förrens det blir bra av sig självt.

Som nu.

Vi tjafsade. Hon sa att hon inte ska köpa en bil till mig. Jag sa "Och! Som att jag vill ha".

Igår natt ringde en vän och sa att hon hittat en bil åt mig. Jag sa det till mamma strax innan hon skulle sova och då sa hon "du borde sagt att vi inte ska köpa". Jag kokade.

Idag väcker hon mig 7 på morgonen och säger att jag ska göra mig redo till kl 2 för att vi ska gå och titta på bilen och eventuellt köpa den.

Ånger, ånger, ånger!

svit

Kollade på gamla bilder från datorn nyligen. Hittade bilder från en Tysklands resa. Vi skulle på några konferenser där borta. Bo skulle vi göra i ett vandrarhem. Eller ett mindre bra hotell.

Väl på plats fick alla sina nycklar och började gå upp till sina rum. Jag och den tredje delade ett rum och E och 87an delade ett annat rum.

Först gick alla vi tjejer till Es och 87ans rum. Två sängar en tv och en toa med dusch. Så simpelt som möjligt. Få en bild framför er. Sen gick vi till några andra tjejers rum. Likadant där. Efter ett tag vände jag mig mot den tredje och sa "kom så går vi till vårt rum och packar upp". Vi letade ett tag men sen hittade vi rummet. Det var lite mer avlägset. Jag öppnar dörren och ser ingenting framför mig. Eller jo, en hall. Hmm. Sen går vi in och förbi hallen. Det första vi ser är en jacuzzi! Vi börjar asgarva. Resten av rummet var jättestort. Vi hade ett minikök, en balkong som var större än rummen de andra fick, bord och stolar, garderober och en TV med alla kanaler* (fick vi reda på en kväll). Vi hade också en romantisk gardin som vi drog för när vi ville sova.

Gud vad mycket vi skrattade och gud vad de andra blev avundsjuka! Gruppledaren blev också chockad.


*En natt när den tredje duschade hade jag inget att göra så jag satte på TVn. Det skulle jag aldrig ha gjort. Den stängdes av så snabbt den sattes på kan jag säga.
Först nekade jag vad jag sett men efter att min kompis kommit ut ur duschen var jag tvungen att lätta på hjärtat.



romancee


jag blir tvättad.. alla vi tog bilder runt jacuzzin. Ensam, i grupp, två och två, sittandes, liggandes. Hahaha.

G


Skolan och läkaren

Är i skolan. väntar på att pappa ska hämta upp mig. Pappa har vägarna förbi min skola (typ) så han hämtar upp mig.

Sen har jag läkarbesök. Tror inte det är något farligt men näsbenet eller ngt iaf växer fel (inåt). Förut bryde jag mig inte så mycket om det där, men nu börjar det blir svårt att andas från näsan. Jag undrarom jag behöver någon operation, då skulle det vara jobbigt att gå runt men en omplåstrad näsa.

Ser nu att jag har slutat ganska tidigt :D. Det var skönt. I skolan pratade vi bl a om njurens och lungornas funktion, det var intressant. Och jag somnade inte. Jag drack en redbull för att förhindra detta, innan jag gick ut hemifrån.

ninja mammor

Fick precis höra att min barndomsvän har varit med om en trafikolycka. Jag kunde känna hur mitt hjärta voltade.
Som tur så är hon oskadd. Dock blev bilen förstörd. Hon får kallas för M här på bloggen.

M och jag har varit vänner sedan jag minns mig själv. Våra föräldrar är bästa vänner.
Hon vet nog allt om mig och jag om henne. Det som är pinsamt är att hon har varit med om kanske 80% av alla gånger som min mamma har skällt ut mig, slängt tofflor och allt som tillhör. Ibland fick vi stryk samtidigt när vi var mindre. Då satt vi i våra rum o grät tillsammans och beklagade oss för varandra. Hahaha det var tider det.

Idag är hon 19 och jag 21 år. Vi kan fortf få smällar av våra mammor! Fast nu har vi ju lärt oss hur man skyddar sig så de får ta och komma på något nytt. Vi vet alla deras moves.. blir liksom tråkigt..

/ G


No Big Deal

Titta vad fint! Det kostade mig 700 kronor!

Skojja! Jag är inte dum i huvudet. Har aldrig förstått mig på tjejer som kan spendera så mycket pengar på sina naglar. Mina naglar är alltid kortklippta och utan nagellack. Jag orkar helt enkelt inte.
Men om min lillasyrra hittar lösnaglar för 10 spänn (!!!) så kan jag inte låta bli att testa.

Japp 10 kronor. Känns det inte tjejer, när mina tio kronors naglar ser ut som era 700 kronors naglar?
Mohaha.




/ G

message from the stalker

Update: han är blockad

Konversationen innan blockeringen

G- Jag är förlovad (lögn)
S- Nej det är du inte jag vet det
G- Jo och jag är jättekär så stör mig inte mer (lögn)
S- Jag kommer ta livet ur den som vill åt dig. Du är min vare sig du vill eller inte


Ja kära läsare. Jag är en psykopats tjej numera. Jag har ingen rätt att yttra mig och min åsikt har ingen verkan. Så kär är han i mig. Jag är så lyckligt lottad


/ G

jag har en stalker

jippiii!

Nej jag är inte glad över det. Alltså det är en sjuk snubbe. Han hade skrivit till mig på facebook förut. För ett jävla bra tag sedan. Sen när han inte fick ett svar som han gillade började han att bli otrevlig. Eller han började att skriva väldigt fula saker. Det slutade med att jag blockerade honom på FB.

Efter det har han skaffat 20-tal nya adresser, ibland med andra bilder och ibland med sin egna bild så hjärndöd som han är. Jag har lust att hänga ut honom på bloggen. Lägga ut hans bild och hans riktiga namn. Inte för att någon av er kommer göra något åt saken men det skulle få ut min ilska lite granna.
Anledningen till att jag inte gör det är att E kommer bli förbannad hahaha.

Nu så har han återigen addat mig. MED SIN EGNA BILD! Jag frågade honom för första gången sedan oktober "är du psykopat" då säger han "nej jag bara ser ut som det är du?"

Sen skriver han att han är mitt öde och att jag ska inse det. Sist sa han att han ville prata allvar med mig annars ska han komma till min dörr??

Åsna.

dagens

tänkte skriva ett inlägg o skriva vad jag har gjort o så. men märkte ganska snart att jag slutat ha ett liv. lovet har tagit slut. känner att skolan har börjat på riktigt.

idag gick vi igenom massor me saker som vi ska lära in. jag ska försöka sitta ngn dag och lära mig, innan det blir för stressigt. jag somnade lite under föreläsningen idag. jag ska även försöka bättra på det. ska gå in i duschen snart. sen ska jag förhoppningsvis lägga mig.

sov gott
E

Survivor

Idag var det dags för fästingspruta nummer tre. Jag är otroligt rädd för sprutor. Alltså, jätterädd. Jag måste hålla någon i handen, måste räkna till tio, måste få ett sött klistermärke, ja allt sånt.

Så idag var det dags som sagt. Jag satt i ett av rummen och väntade på att mannen med sprutan skulle komma. En kvinna såg mig sitta där och vara rädd så hon började prata med mig. Okej om hon hade sagt snälla saker men det hon sa var "Alltsåå.. jag ska inte sitta o säga att det inte gör ont för det gör det ju..". Jag försökte lätta på min rädsla och sa "men du lever ju så det kan inte vara så farligt". Först skrattade hon men sen satte hon igång och förklarade för mig hur hemsk en spruta är och hur ont det gör.

Men jag överlevde.


Juste sen sa hon att jag inte behövde skämmas för att jag är så rädd. Tydligen så är nästan alla så rädda som jag. Jag skämdes inte ett dugg. Brydde mig inte ens om hur fånig jag såg ut. Jag är ju förfan skitskraj! Då skrattade hon igen..

about my läxor läxor läxor

hmm ja gjorde faktis lite läxor idag. jag gjorde ena, skickade in den. sen skulle jag göra klart andra men min mic. word fungerade inte så ja gjorde inte tänkte att jag skulle göra i skolan imorgon.

Nu när jag tänker.. kunde jag skrivit den tredje uppgiften på andra programmet, men det kom jag inte på..
imorgon e de skola.. ska gå lägga mig nu :D

E :D


RSS 2.0