whos your daddy

Nu har gästerna gått. Vi hade jättekul idag. Alla vi fyra syskon satt och pratade. I normala fall brukar ja o vännen gömma oss någonstans för att snacka mer privat men idag ville vi vara sociala. Tur det.
Det lät faktiskt mer som att vi predika för våra syskon om hur man borde bete sig och hur man borde vara. Sorligt nog gav vi alltid oss som dåliga exempel. Barn går faktiskt inte efter ord utan de går efter våra (förebildernas) beteenden. Inte alltid man tänker på det.

Bland allt snack kom vi på något som hänt för flera år sedan. Jag och vännen var max 14 år. Vi hade jättetråkigt så vi gick in på aftonbladets chatt. Där hette vi något i stil med "blondiee" eller "barbiee" minns ej.
Vi fick napp på sekunden. Vi valde ut ett offer och snackade vidare på msn (även msn var fake och hette något med barbie).

Efter en stund vill pojken öppna webcam. Vi kan självklart inte öppna vår för vi är varken blonda eller barbies. Hur som helst, han öppnar sin cam...

Det blev knäppt tyst. För denna pojke som vi 13-14 åringar drev med var en kompis pappa! Fan vad hemskt. Det roliga förvandlades till något helt annat.

Varje gång vi ser denna man blir vi helt konstiga. Sist såg vi honom för nån vecka sedan.

Kommentarer
Postat av: Behöver råd:)

Hej hej!



Jag tänkte starta en ny blogg och har ingen aning om vad jag ska skriva och vad ni gillar att läsa! Skulle du/ni kunna vara snäll att komma med tips vad ni vill och gillar att läsa? Vore gulligt!



Maila då: [email protected]

2010-02-20 @ 15:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0