london

så hur gick det.. vad hände me Gs funderingar?.. hehehe inget av de hände. på vägen dit var ja o G otoligt nervös på flyget. dels för att vi båda är skiträdda för flyg o dels för att våra för föräldrar för första gången lät oss två ensamma åka bort. vi visste inget om london vi hade knappast forskat, enda forskningen blev att vi hade frågat våra kompisar om vad det finns att göra.. att vara så oförbredde var nog en av de dummaste sakerna vi hade gjort, men som tur var hade vi flyt hela resan.

det allra första vi upptäckte när vi kom till kings cross var att vi inte visste adressen till hotellet, visst var den på den här stationen men inte visste vi var. vi frågade runt lite ingen verkade veta, kl var kring 23 o vi var lite lost. Vi ville inte heller få ringa hem för att be dem kolla upp, för at vi inte skule få skit. så vi bad om direktioner till ett intetcafe. o va ser vi på vägen dit, efter ett par meter? vårt hotell! heheh det var skönt att vi hade utkommit fram.
efter att ha checkat in gick in på burger king o käkade, därefter stannade vi kvar där hela den kvällen. dagen efter skulle vara en lång dag, utforskningsdagen. oxford street, picadilly circus, big ben, tower bridge, london eye o allt va de nu än var vi skulle kolla på. vi skriver säkert mer om det men om man ska summera det hela så vart det hela en väldigt rolig resa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0